| RAY a întrebat:

Am observat ca sunt anunturi matrimoniale per ora, intrebarea mea e dupa ce barbatul ejaculeaza sa spunem 5 minute, poate ramane un penis in erectie timp de o ora? si daca poate penetra timp de o ora? dupa ejaculare te simti obosit asta e clar

8 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Dupa primul numar, penisul intra in repaus si se trezeste dupa 15-20 de minute cand mai poti face inca un numar si asa mai departe pana la sfasitul timpului pentru care ai platit. In nici un caz, penisul nu ramane erect o ora in continuu.

| minrest a răspuns:

Salut RAY, unii barbati ejaculeaza dupa cinci minute, altii pot prelungi actul oricat. O barbat care ejaculeaza dupa cinci minute va dura probabil cinsprezece minute la al doilea act. Asa ca intr-o ora are timp destul pentru cele doua acte si refacerea energiei sexuale intre ele. Dar, in sine, ca penisul sa culiseze in vagin o ora e perfect fezabil. Acum ca ti-am raspuns la intrebare, sper ca pot sa abordez problema pe fond. Ce obtine un barbat de la o prostituata? Obtine permisiunea sa culiseze in vaginul ei, sa ejaculeze, plus tratamentul amabil datorat oricarui client de catre orice prestator de servicii. Adica, dupa parerea mea, nu obtine nimic, e ca si cum s-ar masturba, dar in loc sa se masturbeze linistit cu usa incuiata o face in compania (si in interiorul corpului) unei prostituate, si e stanjenitor sa faci asta cand o persoana excitata doar strictul necesar te priveste cu un ochi critic. Tocmai de aceea majoritatea barbatilor recurg la solutii mult mai costisitoare, de exemplu investesc sase luni ca sa ''curteze'' (a se citi manipuleze) o fata naiva, sau, mai rau, accepta sa fie sclavii unei sotii capricioase care le rationalizeaza viata sexuala dupa criterii aberante, de multe ori le taie ratia complet. Solutia, dupa parerea mea, este ca barbatul sa gaseasca si sa cucereasca acea ''rara avis'' cu care se pot stabili relatii corecte, si sa o ia de nevasta. Te salut.

| RAY explică (pentru minrest):

Dorinta sexuala este prezenta mereu la om indiferent daca iubeste sau nu, sexul este o nevoie umana care dupa mine nu trebuie sa insemne o relatie, nunta etc sa nu uitam ca cu cat prada se lasa mai greu cu atat victoria este mai mare dar nici sasi bati joc de cineva nu e frumos

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns (pentru RAY):

Ai mare dreptate. Eu am cautat doar sa determin care este varianta complet satisfacatoare. Salut.

| minrest a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Da. Asa stiu si eu. Salut.

| R3ady01 a răspuns:

Sunt pastile care te ajuta in legatura asta. In mod normal un barbat ejaculeaza in maxim 4-5 min fara nici-o pastila. Daca iei pastile te poate tine in erectie chiar si o ora fara sa ejaculezi...

| RAY explică (pentru R3ady01):

Nu stiu daca inima te tine o ora