| RAY a întrebat:

Am observat ca unele fete le place sa aiba cui sa se planga si atat nu vor altceva, cum sa actionezi cu ele?

Răspuns Câştigător
| Sofer a răspuns:

E pierdere de timp cu ele dacă nu sunteți pe aceeasi lungime de unda sa formați o conexiune în a forma o relație.

| RAY explică (pentru Sofer):

Corect,ele vor un catelus atat

| Mosotti a răspuns (pentru Sofer):

Sincer eu nu am inteles (ma fac ca nu inteleg) ceva, de 18 ani am tot stat de vb cu femei de toate varstele, pregatire, job, nationalitati, nu stiu cum e ca vb cam de acelasi lucru, au cam aceleasi preocupari, nu am putut tine o legatura nici friend zone cu vreuna! Tot ce ma pasiona pe mine, nu le pasiona pe ele, si nu doar 1-2 chestii.
Ori vorbeau tot de rel lor, ori doar panarama, glume, rasete si doar asta, nu si asta printre altele.

Ok, relatie nu, amicitie nu, ce ramane?! Plata, daca-s popa macar pe bani.
Chiar cand a venit una ai carei parinti sunt prieteni de fam cu fam mea, odata, de doua ori, apoi m-am imbracat in ceva negru mai lung si cu o boneta neagra in cap si zic:
"Asa, zi fata tati, ce ai tu pe suflet". Adica eram popa!
A intrebat ce e cu imbracamintea, si i-am zis pana la urma "pai doar tu vorbesti si doar de sub ala si eu tot ascult la infinit, barim sa fie originala treaba, si lasi si tu ceva la popa acolo, na".
S-a cam ofticat.
Ascult cat am placere sa o fac, cand nu mai am, se schimba smecheria.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Faza e ca eu m-am saturat de relati online sunt saturat de ele, conversații inutile, pierdere de timp, eu as vrea o relatie cu o fata daca se poate si real sa fie atat, daca nu asta e

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Asta da, insa ce sa zic? Dar daca nu se poate cu una ce faci? Nu mai discuti doar ca te vor dezamagi toti? Ca asa, urmeaza izolare, si de aici probleme, ca te feresti si de amicitii online neonline, iar relatia cu una nu o ai.

O converstie devine utila si ptin faptul ca aduce placere pur si simplu, fara neaparat o finalitate, dezbati sa zicem cum ar fi sa zbori cu o nava 2 ani pana ajungi nu stiu pe ce planeta, dezbati politica, etc. Si iti face placere ca discuti, placerea e utilitatea.

Rar genu ala de fete pasionate de stiinta,dar, da discutii de genu despre stiinta imi plac, izolare si asta e, e mai bine oameni te dezamăgesc mereu, iadul sunt ceilalți

Da, daca iti place si iti face mai bine izolarea, nu e problema pana la urma. Pana la urma eu prin liceu nu aveam nici un prieten si ma simteam f bine cu pasiunile mele.
Si iti zic eu ca si daca ai avea relatie cu una, NU ti-ar fi bine prea mult timp. Pentru ca ai sa observi ca ai putine in comun cu ea in cam foarte multe ramuri, asta o zic enorm de multi "eee, la inceput e frumos, dupa aia...raman obligatiile".

De ex vorba:
"casatoria e un butoi plin cu rahat cu un strat subtire de miere sus", tu crezi ca vorba asta a iesit ca au fost doar cazuri putine? Nu cred. Si asta nu ca stiu majoritatea, ci multe generatii pana acum.
Sau barbatii (cu expresia asta nu-s de acord, nu am zis eu, eu doar citez):

"femeia e buna in pat si cand moare ca scapi de ea". Si asta de generatii e cunoscuta. Bine, si femeile au vorba lor despre ei dar nu o stiu.
Ce inseamna citatul? Ca nu prea au ceva comun in afara de sex cu ele, cam asta vrea sa spuna, si ca le face si belele.

Deci? Pentru asta suferi tu? Nu vreau sa cred ca doar pentru un orgasm de 15-20 de secunde (cam atat dureaza apogeul), regreti ca nu e. Orgasm care poti sa-l obtii oricum si altfel.
Aaa daca vrei sa ai binele ala, da, merge si asa, dar dupa aia pleci, nu mai stai in relatie, aici sunt de acord. Dar tu... vrei de tot.
Stii cum e?
"Barbati insurati-va, nici unul nu trebuie sa ramana nepedepsit", si nici pe asta nu am scos-o eu.

Asa ca mai analizeaza putin, ca am impresia ca suferi dupa ceva ce nu cunosti, si nu e cazul.
Si singur NU ramai, iti zic si de ce:
Dupa 50-55 ani se fac relatii okey unde nu mai conteaza frumusetea, sexul, iubirea si altele, atunci se face mai mult o relatie matura, o prietenie, sa mai discuti ceva, sa mai faceti ceva impreuna, va mai plimbati, va ajutati la treburi, abia atunci o sa ai relatie cum ar trebui! Nu figuri ca nu o f bine, ca...nu stiu ce, ca se uita dupa altul, ca, copii si altele. Daca ii dai atentie o plictisesti (in subsidiar inconstient sta ca nu esti mascul serios, puternic, dominator, esti bun, iar bun inseamna mascul mai slab), daca nu, o neglizezi (adica in subsidiar simte ca e pericol sa piarda sursa de resurse si atunci trebuie sa caute o alta sursa), o idiotenie.
Adica nici nu stii ce sa faci sa fie echilibru! Si asta de la softul naturii de perpetuare tot raul.
Cand el se opreste, abia atunci o sa vezi ca e bine adica dupa 50-55 ani in colo, pentru ca sistemul de valori este altul.
In Germania si femei si barbati, si la 80 ani cauta parteneri, deci stai linistit ca va fi bine, nu glumesc.

Fiecare crede ce doreste,dar,nu e bine sa le urasti sau sa te consumi aiurea, important e sa fii impacat cu tine si sa ai parte de liniste, pace, armonie, tarfe masculine sunt multe

Exact! Sa le urasca cineva nu are de ce. Nu-s de vina ele ca nu il plac pe ala, atractia nu si-o declanseaza ele, apare sau nu apare, aia este. Nu e ca si cum sa-ti dea in cap sau sa se abtina, ca acolo e altceva. Dar multi urasc sau multe care nu-s placuti, lucru pe care nu l-am inteles.
Uraste omul vinovatul, adica natura ca nu l-a dotat, nu a dotat-o cu fizic atractiv, nu altele.

E una pe un site de matrimoniale doaaamne, praf fizic frate. Cand i-am zis unuia zice "ma, tu iti bati joc de mine?". Dar vezi? Ma, s-a pus acolo! Eu unu nu m-as fi pus daca eram ca aia, pe bune. Ori fi eu optimist dar nici asa. Ti-am dat sa o vezi.

30 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Si noi baietii suntem la fel, daca o persoana se consoleaza inseamna ca iti este apropiata, tu de fapt ce vrei de la ea?

| RAY explică (pentru aditimus):

Nimic,dar nici sa imi pierd timpul fara rost, daca am avea despre ce sa discutam dar asa

| aditimus a răspuns (pentru RAY):

Am crezut ca si tu cauti ceva anume la ea.

| RAY explică (pentru aditimus):

O relatie, ceva nu timp pierdut aiurea

| aditimus a răspuns (pentru RAY):

Atunci cauta una care sa merite!

| Mosotti a răspuns:

Sa le ceri bani ora de psihoterapie, atat.

Desigur ca da, bine cei drept si eu sunt pasionat de pshiologie dar nu am mereu chef sa ascult persoane, plus ca nu vor sa fie tratare prefera sa stea in zona lor de confort

| Wr3nch a răspuns:

Pai unii oameni vor doar un priteten/confident, nu un partener. Daca o vrei si doar ca prietena o asculti, daca nu dai cu unseen si te faci ca ploua.

| anamaria82726 a răspuns:

Pai daca vrei sa stai cu ea trebuie sa ii arati ca o intelegi, sa ii dai sfaturi si sa o asculti. Dar asta nu inseamna ca trebuie doar tu sa o asculti pe ea. Pana la urma trebuie sa va comportati de la egal la egal. Sa va ascultati reciproc. Nu doar sa iti povesteasca ea tot ce a facut si sa isi barfeasca prietenele.
Nimanui nu ii place sa se incarce cu problemele altora si atat. Si da, sunt multe fete de genul.

| Justme79 a răspuns:

Pai in cazul de față daca este vorba doar de o posibilă prietenie între tine și respectiva fata e normal că ea să te vadă doar ca un bun prieten și nimic mai mult atâta timp cât între voii doii nu au fost altceva, iar daca ție îți place de ea trebuie să âi spui altfel și atunci afli și răspunsul tău

| RAY explică (pentru Justme79):

Eu nu caut prieteni cu o fata

| Justme79 a răspuns (pentru RAY):

Ok am înțeles pai atunci schimba relația pe care o ai cu aceea fata din prietena in iubita dar sa fi sigur că și ea își dorește același lucru altfel rămâi tot la stadiul de bun prieten, confident etc happy

Fetele ma baga in zona prieteniei, daca nu e atractie fizica acolo intri si tu speri ca intr o zi cu soare se va schimba cv dar aia te vede ca pe un frate, de asta eu nu cred in prieteni cu sexul opus ca noi mereu vrem o relatie sau sex in schimb voi ori relatie ori zona prieteniei simplu, bine la o varsta va compromiteti cu noi

Parerea mea este că există două tipuri de prietenie ba chiar mai multe dar acum fac referință la prietenia aceasta : unul cei care se plac reciproc și asta în timp se vede din ambele părți și ceii care au o relație mai strânsă de prietenie in cazul ambelor sexe...mă repet când îți place de cineva trebuie să fi sigur că și cealaltă persoană te place atâta timp cât există doar din partea ta îți dai seama că rămâi la stadiul doar de un bun prieten, in fine cu timpul cred că vei găsi și aceea fata care sa te placa altfel happy

Asa ar fi frumos ca in povesti, telenovele, dar din pacate nu prea in real life, daca te-a bagat in zona prieteniei acolo ramai pe vechi, mai sunt si catfisch pe net

Nu știu câți ani ai dar cred că ești încă la începutul vieții ca să spun așa happy eu la vârsta de 16 anii îmi doream și eu un prieten ca toate fetele dar nu prea aveam noroc că nu eram cine știe ce frumusețe și exact ca și tine eram mai mult prietena cu băieții happy dar după o perioadă când am mai evoluat ca și persoana samd am ajuns sa și îmi fac pe cineva așa că toate la timpul lor și nu te mai stresa happy

Am 30

Awww să moară kiki chiar nu bănuiam mai mult de 20 de anii nu îți dădeam asta datorita faptului că la felul cum gândești pari încă un copil îmi cer scuze nu vreau să te jignesc dar așa am tras eu concluzia ...in fine nu contează toate cele bune îți doresc:)

De ce consideri ca gândesc ca un copil?

Așa mi sa părut din felul cum gândești cu scuzele de rigoare dar la 30 de anii poți să faci o diferență când o fata își dorește o simpla relație de prietenie sau ceva mai mult că se vede de la sine adică eu așa știu vorbesc în cazul meu de față... știu dacă vreau o relație cu un bărbat sau doar un prieten cu, care să pot vorbi orice samd mă repet nu am vrut sa te jignesc cu ceva happy

Poate voi asta credeti ca noi ne dam seama dar sa stii ca noi nu va citim gandurile

Pai cand nu ne convine sa ascultam, cerem banu`, aia e, eu ceream 100 lei ora, nu dadea, aia e. La psiholog e 120-150 minim. Si de multe ori discutia e unidirectionala, nu bi. Ca de aia ceream bani, nu era o discutie reciproca. Am zis uneia de pe FB, primele 5 min erau oferta, acum vrei ora, dai banu` in cont si zici cat vrei tu de iubitul tau aia si ailalta, discutam, n-a vrut. Ca despre aia vorbea, si era fiziciana in cercetare, altceva nu discuta. Am zis ori schimba sub, ori deschide altul comun. Stia cine sunt, deci nu ca luam banii si fentam, nu de aia nu a dat.

Si asta e un mister, de ce nu abordeaza si alte subiecte, indiferent de pregatire, intelect, job. Ca ala e al dracu, dar ca il place, ca face aia, ailalta, de ce o face asa, etc.
Si eu am atractie de femei si imi place sub relatii, dar nu doar despre a mea si atat, cum o fi, cum o gandi, ma place, nu ma place, se comporta asa, de ce oare. Ca nu discuta de rel in general, ca aia e altceva.

Întrebări similare