| Lauttl a întrebat:

Am observat o problema in viata mea sexuala si am facut cunoscut cazul la medic care mi-a confirmat ca am ejaculare precoce mostenita care se manifesta toata viata. Deci problema e una genetica.
Ma gandesc ca nu stiu cum sa fac ca sa nu arat la o fata ca ma preocupa si imi da de gandit asta, insa nu as vrea sa par nici egoist sau ca doar un act sexual imi doresc de la ea.Dar pe de alta parte ea ar putea povesti la prietenele ei iar chestiunea ar fi publica.
Legat de satisfactie ce credeti ca masturbarea ei + sexul oral ar compensa cu ceva?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Medicul ara o mare imaginatie. Conditionarea genetica a ejacularii precoce a fost doar o ipoteza, prin 2010, la care s-a renuntat in mare parte din cauza ca nu a existat nici un studiu cu adevarat serios care sa o doovedeasca. fa tu exercitii de abtinere si mergi la psiholog si vei fi bine in 2-3 ani, daca ai o partenera stabila. Posibilitatea sa fie genetica si nevidecabila este absolut infima si nu exista nici o dovada cu adevarat stiintifica in favoarea acestei posibilitati. Exista doar cateva cauze dovedite stiintific: reactii adevrse la emdicamente, probleme psihologice, abuzul de masturbare rapida in adolescenta (cand in loc sa exersezi autocontrolul si fiecare masturbare sa dureze peste 30 ed minute, preferai masturbari scurte, de pana in 10 minute, care ti-au facut creierul sa creada ca scopul este sa ejaculezi cat mai repede)

| JohnnyBi a răspuns:

Stii bancul cu Bula?

intors de pe razboi fara puta se duce sa faca o cerere sa fie scutit de impozitul pentru viitori mostenitori ca nu mai poate.

atunci primeste raspunsul in scrisoare: soldat Bula far de p***, cat ai degete si limba legea tarii nu se schimba.

femeile foarte rar au orgasm vaginal, mizeaza pe cel clitoridian (suna a klingonian, deci femeile sunt star trec).

ce daca suferi de o problema? stii problema ta? ca suferi de vorbele altora. singura ta problema va fi sa gasesti o femeie sa treaca peste pesimismul tau si sa te invete cum sa te F. corect

| corbulalbrosu a răspuns:

Un petting bine executat aproape intotdeauna se finalizeaza prin realizarea scopului propus adica provocarea placerii finale, a satisfactiei cat si a orgasmului simplu sau chiar multiplu. In astfel de cazuri sexul efectiv poate lipsi complet. Imagineaza-ti sau urmareste jocurile sexuale practicate de lesbienele care nu folosesc nici un fel de acesorii sexuale si cu toate acestea ajung mereu sa aiba orgasm.

| Oana92 a răspuns:

Ejaculare precoce mostenita? Mare inventator si doctorul asta...

Cel mai probabil esti la inceputul vietii sexuale, iar lipsa de experienta si emotiile asociate reprezinta cauza problemei tale. Cel mai probabil aceasta situatie se va rezolva dupa ce vei acumula ceva experienta.

Pe viitor evita astfel de medici. Sunt idioti si depasiti!

| peperonies a răspuns:

Cum a dedus doctorul ca suferi de ejaculare precoce? ati dat o laba acolo impreuna?