E na, e doar o prostie asta nu e adevarat, mai gasesti tipi care prefera tipe urate si stiu sa iubeasca (ceea ce eu nu mai cred). Si inca ceva: in lume exista persoane care raman singure si nu au parte de nimic chiar daca isi dau silinta sa aiba ceva nu ajung la nimic.
Barbati frumosi=frumosi la minte=destepti-> brunete
barbati urati=prosti la minti= ->blonde
Blondele sunt de sezon brunetele de viitor:X Ps :e noua formula By moi.
Acest lucru nu este adevarat.Sunt si barbati frumosi carora le plac blondele si invers.
Asta nu este adevarat daca blonda e cu cap isi ia si barbat frumos si frumos si bogat
insa majoritatea prefera brunetele datorita zvonurilor
si bancul zilei:"esti blonda sau te faci?" si de aici reputatia blondelor este una rea
Pentru ca de cele mai multe ori baietii mai urati au mai multi bani si prefera blondele. Si na. nici o blonda nu refuza un card plin cu bani!
Eehhh.nu e chiar asa.Sunt si fete brunete care au langa ele niste.baieti nu chiar atragatori, dar uneori se intampla si cum ai spus tu.Sunt diferite cazuri.
N`ai cum sa generalizezi.sunt fel si fel de cazuri. Cum ti se pare ca suna concluzia ta? . Sunt preferinte peste preferinte, caractere peste caractere [N tipuri, sa-l citez pe Guess Who], deci nu pot sa`mi dau seama cum te`ai gandit tu asaa.
Pai eu sun bruneta sexy si rea si ma plac toti barbatii cu bani.acum la tine nu stiu cum e... dar nici un barbat nu-mi rezista poate e din cauza ca eu folosesc crema de la Vichi "Sanatatea e frumoasa"
Sunshine18 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: