Prea mult timp ai fost îngândurat/Nu crezi că a sosit momentul să te asculte cineva şi pe tine?/Să spui şi tu ce ai pe suflet?/Vorbeşte cu ea/Dacă simte la fel ca tine, îţi va aprecia sinceritatea/Şi fii pregătit pentru orice reacţie/Pentru orice răspuns
Eu spun sa o lasi mai incet.Nu cred ca e bine sa-i spui de la prima intalnire. Spune-i mai incolo sa nu pari disperat.Bafta!
Adrian. nu toate fetele le plac baietii directi. Pentru inceput vorbeste-i frumos, intreab-o despre viata ei, ce-i place, etc.
Ia-o de mana daca ai curaj, daca va reactiona inseamna ca te place si ea. atunci poti continua
Daca se rusineaza, las-o. Schimba subiectu si vezi cum reactioneaza. Daca te va ignora inseamna ca nu are rost.
Succes.
Aratai ca o placi prin gesturi, mici cadouri, surprinde-o, respect-o nu vorbe, fetele nu cred in vorbe ci in fapte
Las-o mai incet. Incearca sa te apropii mai mult de ea. Cunoasteti-va. Si apoi daca te place si ea. nu stiu. poate ca totul o sa vina de la sine.
Poti sa ii spui ca o simpatizezi mult si ca iti face placere sa fi in compania ei. Poti sa o primesti la intalnire cu un buchet de flori sau cu o cutie de bomboane de cioco...succes
Asta sa i zici la prima intalnire ce simti pentru ia o sa iti zic ce sa faci i zici esti cea mai faina fata care am vazut-o nu pot sa-mi iau ochi dela tine esti sufletul meu te iubesc vrea sa te sarute so saruti daca sti bine gata ca si eu am pe cineva da sa nu faci sex cu ia ca dupa aia esti sexual