| saby26 a întrebat:

Am oprit pastilele anticonceptionale in luna mai pentru ca ne dorim un bebe dar nu am ramas insarcinata nici pana acum. sa fie oare din cauza pastilelor? am luat timp de 5 ani cu intreruperi f scurte de cate 1-2 luni. ovulatie am ca am facut teste de ovulatie in perioada fertila dar totusi nu am ramas.sotul meu nu are cum sa aiba probleme pentru ca mai avem un copil.

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

De la intreruperea anticonceptionalelor si pana a incerca sa faci un bebe trebuie sa treaca minim 6 luni,deci de acum incolo incercati,,non stop,,pana ce...da rezultate, mult, mult succes

5 răspunsuri:
| stejara2 a răspuns:

Draga mea,incercati in continuare,caci dupa o anumita perioada corpul se reface total, si o sa reusiti sa deveniti parinti! Ai putea face un control, daca deja nu ai facut, sa vezi daca nu ai probleme de alta natura.
Va urez sanatate si sa auzim de un botez cat de curand!

| saby26 explică (pentru stejara2):

Am facu tot felul de echo de la la cele clasice pana la cele endovag.totul este bine doar ca de la o luna la alta perioada mea de ovulatie este diferita si probabil noi nu nimerim aceea zi.in teste nu prea am incredeream un cm la 36-37 de zile

| stejara2 a răspuns (pentru saby26):

Eu te sfatuiesc sa o faceti in fiecare zi daca puteti tine ritmul, asa o sa nimeriti perioada fertila vrand nevrand, fara stres! Eu una asa am facut si am o mandrete de fecior!

| bunica18 a răspuns:

Si ce daca mai aveti copii, calitatea spermei se poate deteriora asa cum se poate deteriora si rezerva d-voastra ovariana. Nu este totul sa "ovulati" trebuie controlata rezerva ovariana si permeabilitatea trompelor.

| adina20042007 a răspuns:

Pentru a ramane insarcinata trebuie sa astepti o perioada de 6 luni dupa intreruperea anticonceptionalelor.dar este adevarat si faptul ca dupa administrarea indelungata a contraceptivelor, o perioada nu poti face bebe din pricina hormonilor.dar nu iti fa griji trebuie sa astepti o perioada de timp pana cand corpul tau este pregatit pentru fecundare.succes!