In niciun caz sa nu il iei cu lama fiindca o sa iti creasca mult mai mult si o sa ti se ingroase firul de par=>o sa fie mai vizibil. Incearca sa il smulgi cu penseta, banuiesc ca ai chiar asa mult, deci in cateva min ai scapat de el si cu timpul nu o sa iti mai creasca deloc
La fete nu ar trebuie sa i creasca par mai ales pe sani... Ar trebui sa te razi sau sa scapi cumva de el arata urat. mai ales la o fata. parerea mea
Pe sani sau doar in jurul sfarcului? daca ai doar cateva fire in jurul sfarcului incerca sa le iei cu penseta incet fiindca e o zona sensibila sau daca sunt subtiri taiele cu o foarfecuta (eu asa fac). Iar daca ai pe sani incearca cu apa oxigenata, le decoloreaza, daca se vede tare poti merge la un endocrinolog poate e vreo dereglare hormonala. Daca firele sunt subtiri stai linistita toate fetele au, bine cu mici exceptii dar alea nu ne intereseaza intregul corp e acoperit cu par, deci e ceva normal.
Cum sa-l iei fratilor cu lama? Pe urma creste si mai mult. off...
Nici cu bronzatul nu-i bine, pentru ca se vad firele de par blonde.
nu stiu...cu epilatorul cred ca este cel mai bine! parerea mea.
Nu nimic special, dupa parearea mea ar trebui sa stai un pic la soare, si nu se mai observa
Niciun raspuns stupid, epileaza-l, adica nu am deci nu sunt sigura ca se ia tot dar eu folosesc crema, incearca asa, daca nu merge, incearca sa-l razi cu lama.
Mutubal întreabă: