| MariaaaaEfrumoasaaaa a întrebat:

Am 'paranteza', asta inseama ca ma masturbez? adica paranteza o ai numai in urma masturbarii sau te nasti cu ea? si inca ceva : e rusinos?crying

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

"paranteza" se datoreaza formei picioarelor tale din nastere si din copilarie. Probabil erai grea cand ai plecat pe picioare (si mica ca varsta) si picioarele s-au curbat putin. Nu are absolut nici o legatura cu masturbarea si nu este deloc rusinos.

| cossmy a răspuns:

E, se zice asa despre cele cu paranteza sus intre picioare.(sau pauza de sut, cum zic unii) Da nu'i nimic:-J.Nu stiu de ce, da mie imi plac si mie se par sexy si incitante fetele care au asa. Nu e sigur rusinos. Cum am zis, mie cel putin imi plac. Pacat ca nu sunt prea multestraight face

| cossmy a răspuns:

Si nu, nu are legatura cu masturbarea sau cu sexul. poti sa faci sex in draci si sa ti se frece picioarele intre ele, sau poti sa fii virgina si sa nu te masturbezi si sa ai pauza...stai linistita, ca nu aia conteaza:-J. Numa sa nu ai pauza si sa fii slabanoaga, ca atunci devine naspahappy

| Sapphire a răspuns:

WTF? Dumnezeule, da voi cat de mult mergeti la scoala? straight face
Cu paranteza aia ori te nasti, fiind o boala congenitala, ori o dobandesti pe parcursul vietii in cazul in care si slabit prea mult la picioare. Nu are chiar nici o legatura cu masturbarea. Voi nu stiti sa faceti o legatura logica intre niste lucruri?
Cand te masturbezi, o faci stimulandu-ti clitorisul sau folosesti jucarii sexuale pe care le introduci in vagin sau anus fetita, nu pe picioare sau mai stiu eu unde.
De ce sa fie rusinos daca nu are ABSOLUT NICI O LEGATURA cu MASTURBAREA?!
Oameni fara scoala...

| Andrulica a răspuns:

Poi tu faci asa ceva?

Daca DA asta e ...Toata lumea o face laughing!

Daca nu o faci inseamna ca nu e din cauza asta! laughing

| MariaaaaEfrumoasaaaa explică:

Sunt baiat, am 16 ani, am fost mereu slab. si logica mea este ca daca ma masturbesc mult transpir in acea zona. si de asta am paranteza. si mi e rusine pentru ca multa lumea mi a zic ca cei cu paranteza se masturbeaza nebuneste.