| Nimeni97 a întrebat:

Am patit cv,mi-a venit ciclu azi noapte,dar curge doar cand urinez, nu inteleg dc, luna trecuta mi-a venit pe 25. m-a tinut normal.dar acum e ciudat,ma doare burta, mijlocul, sunt nervoasa ..se intampla tot ce se intampla de obicei numai ca nu mi curge pe tampon nimic..de cate ori am facut sex pana acum ne-am protejat,nu si-a dat drumu in mine...s-a sters,i-am acut si s. oral, el zice ca e imposibil sa fi ramas insarcinata, dar ce-am totusi de imi vine ciclu asa? ajutor

Răspuns Câştigător
| pietrean a răspuns:

Trebuie sa iti vina menstra! Acestea sunt simptomele.Un ciclu menstrual tine intre 26-29 zile.Deci,daca ai avut menstra anterioara, incepand cu data de 25, acum ar trebui sa-ti vina urmatoarea menstra.
Cel mai sigur mod de nu ramane insarcinata si el de a nu plati pensie alimentara, ar fi sa folositi prezervative.Chestia cu "nu si-a dat drumul in mine" nu tine totdeauna,iar din sex oral,sigur nu ramai insarcinata,dar, mie, mi se pare egoism din partea lui, doar satisfacerea poftelor masculine, lipsa de tandrete si de ce nu, scarbos(dar asta e parerea mea).

1 răspuns:
| grab a răspuns:

E bine ca nu ai ramas insarcinata.
Ciclul se mai deregleaza si de la stress, sa stii. Asa ca ia-o incet si nu te mai panica din nimic. Bafta!