| Daiana90 a întrebat:

Am patit lucrul de care ma temeam cel mai multstraight face, baiatul pe care il plac o place pe prietena mea aia care mi fura pe toti.am fost cu ea si cu inca doua fete la suc cu el si inca 2 prieteni de-ai lui si la plecare unul din prietenii lui ia cerut numarul prietenei mele care nu a vrut sa il dea. apoi baiatul de care imi place ma suna sa imi ceara numarul spunand ca e pentru prietenul lui si i-am zis clar ca ei nu-i place de prietenul lui, nu vrea sa-i dea numarul si ii place si de altcineva.Baiatul asta de care imi place tot insista, spune ca o sa imi ia mie telefonul si tot imi zice ca face el rost.deci imi vine sa mooooooor e a suta oara cand o patesc si parca mi se rupe sufletu in 2straight face

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alexanelly a răspuns:

Pai poate chiar vrea numarul pentru prietenul lui...Nu cred ca este vina ei ca unor baieti le place de ea.nu trebuie sa te schimbi sau sa faci ceva.pur si simplu o sa gasesti baieti care o s ate prefere pe tine si nu pe prietena ta

| 21Ada a răspuns:

Pfoai stiu cum e. dar nu te lasa! incearca sa il atragi cumvaa. si cand mai iesi cu baiatul de care iti place incearca s anul o mai iei pe prietena ta. happy

| anastasiiiiiiiaaaa a răspuns:

Da stiu cum e am patit`o si eu de 2 ori crezand ca e priettena mea cea mai bunathinking suntem prietene de vreo 10 ani mereu ne zicem tot...dar cu baietii e o problema. Daca vrei sa vorbim lasa`mi id`u tau intr-un msgwinking

| internautu97 a răspuns:

Incearca sa atragi baiatul de care iti place... excitandul cumvawinking