| Mario1994 a întrebat:

Am patit o chestielaughing.
Azi stateam pe terasa cu un prieten la mine, îl întrebam dacă dorește să bea un capuccino.
Pregăteam capuccino și pe când l-am servit, el avea o erecție în pantaloni și se vedea tare..Eu ma prefaceam ca nu vad nimic. Și el puneam mâna pe erectia aia sa nu se vada. De ce s-a excitat?

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Vorbim de un om de aproape 30 de ani? Sa zicem ca pentru adolescenti se mai intampla, insa pentru adulti e cam ciudat. Terasa are cumva vedere spre ceva interesant?

| Drimmero a răspuns (pentru dullcat):

Nu e deloc ciudat, un barbat tanar sanatos din toate punctele de vedere are destule erectii pe parcursul zilei atat provocate cat si neprovocate, e absolut normal. Majoritatea barbatilor care sunt potenti se trezesc oricum cu erectie indiferent de varsta lor, asta e un mit tampit cum ca doar adolescentii au erectii fara motiv, nu...toti barbatii sanatosi au si erectii care nu sunt provocate de nimic, se numesc erectii spontane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate i-a venit in minte vreo scena excitanta vazuta in vreun film, poate a vazut o tipa mai sexy acolo care l-a atras sau poate a fost o erectie spontana, neprovocata.