Acum ia rigla si masoara-l pe deasupra, sa vezi ca s-a redus cu 5cm!
Uite aici cum se masoara corect, nu de alta dar nu incaleste pe nimeni minciuna si laudoresenia ta, nici macar pe fetele care vor rade cand te vei dezbraca si or sa-l vada./
https://imgur.com/a/kwt4a24
La 17 ani si 52 kg probabil ca ai un cuculet de 9-10cm in erectie, ca la cat de slabanog si micut esti.
Ia o rigla si masoara-l corect PESTE cucul in erectie, sa vezi si tu cat este in realitate, ca nu te ajuta cu nimic sa te minti singur:
https://imgur.com/a/kwt4a24
15cm in erecție, Măsurat cum arată în link ul acela.
Hai ca ai ami redus 2cm din minciuna, deci in realitate tot 12cm are!
Atunci să înțeleg că toți români au 12cm dacă asta este media în Ro? Cum vine asta? Wtf
Ignorati o pe doamna violata, pardon Violetta, nu stie ce sa zica, abia s-a facut ziua in Australia
Baiete, odata ce ai mintit aici pe forum, este evidnet ca MINTI de ingheata apele.
In realitate NU ne intereseaza pe noi ca ai 5cm de cuc sau 10 cm, ca de ras or sa rada copios toti cei care iti vor vedea cuculetul, dar tu aici pe forum, te-ai facut deja de ras, cu minciuna asta, deci ti-ai pierdut credibilitatea!
Îmi pare rău de această comunitate de TPU care are persoane care știe să facă doar mișto uri.
Cand vii cu laudorosenie mincinoasa si te faci singur de ras, atunci esti ca vulpea la furat de struguri, zicand ca-s acri.
Iti dau un sfat de viata baiete: invata sa fii cinstit si sa nu te mai lauzi cu minciuni inventate, ca pici singur in minciuna ta si te faci de rusine in viata reala, in aia unde te cunosc oamneii si te arata cu degetul.
Oare de ce la alte întrebări de genul nu se face glume proaște? Nu sunt singurul de pe această platformă care scrie astfel de răspunsuri. Păcat că lume este așa de rea și nu îți dă nimeni un ajutor sau sfat.
Chiar nu vad glume proaste aici, doar un mincinos care a fost descoperit!
Nu-i lumea rea, ci prostia ta, ca te-ai laudat cu o minciuna imaginara!
Nu a zis nimeni că mă laud, alți se laudă că au 20/22cm și aia este laudă nu 15/17cm, dvs. Nu cred că știți ce este cuvântul a te lăuda cu ceva. În viața nu avem voie sa nu ne m ai lăudăm cu nimic, cu mașini etc?
Și eu văd o persoană care își bagă nasul unde nu trebuie, este întrebare pentru bărbați nu pentru femei.
De ce te-ai lauda cu ceae ce nu ai?
ori mitomania este ceva ce o ai in sange si nu te poti abtine sa nu minti?
ma rog, poti minti cat vrei, dar nu uita: ca asa cum ai fost dat de gol azi aici, vei fii dat si in viata reala si acolo aomenii et cunsoc, ard d etine, fac miso de tine, pe real!
Mitomania - sau boala minciunei - este grava, ca te duce de rapa, te face de rusine in viata reala, te pune pe fuga si nu te mai vrae nimeni de mincinos si prefacut.
Ai doar 17 anisori si nici major nu esti, de ce sa minti?
Ce castigi mintind?
Ce beneficii iti aduce minciuna?
Este o intreare pentru toata lumea, de aceea ne permitem sa raspundem toti!
Sunt femeie in toaat firea, am si sot si baiat acasa, deci stiu foarte bine ce ai tu in chiloti si mai ales cand minti.
Ok, eu zic să încetăm cu cearta, Mulțumesc pentru înțelegere. o zi bună!
Penisul trebuie să aibă mărimea invers proporțională cu modul din pătratul osului tibiei. Dacă nu te descurci la calculat te pot ajuta
Matematic nu-i rău deloc.
Pui un centimetru pe an.
Roagă-te să trăiești o sută de ani și vei fi un adevărat armăsar
Până la ce vârstă crește?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: