In general, femeile evita barbatii cu aceasta problema. Fiindca actul sexual e dureros si frustrant si, in general, ajung in foarte scurt timp sa nu isi mai doreasca intimitatea. Poti considera ca ai un handicap si, din pacate, este unul lipsit de rezolvare. Am mai intalnit barbati cu aceasta problema, pana la urma toti au trebuit sa se multumeasca cu o femeie care ii accepta astfel. Stiu un tip cult, citit, intelectual care avea o prietena absolut din mahala, care nu stia practic sa scrie si care il facea de ras pe oriunde se ducea. Era singura femeie care il acceptase (probabil avea si ea o problema constitutionala tradusa printr-un vagin anormal de mare). Nu e nimic de ras in asta, este o problema care te poate face nefericit pe toata viata
Ca sa merg in tonul tau pot sa ma ard singur...numai de bascalie sunteti buni, dar cand e o problema reala...
Da m-ai prins cum de ti-ai dat seama? Eu scriu mai sus de fete si tu ma intrebi daca sunt gay? Wtf iti patineaza musca pe creier mai baiatule
Pentru ca un om normal nu vine sa se laude pe un site public despre acest subiect.
Eu nu m-am laudat, dupa cum prea bine observi nu e motiv de lauda uite fetele nu vor asa ceva!
Unii sunt condamnati sa-si duca crucea toata viata in cazul tau corvoada este si mai grea. Ma intreb ce marime are palma ta?
Haha not funny. cam cat capul tau!
Se pare ca nu stii de gluma, insa asa cum ti-a raspuns deocamdata doar o singura Doamna care considera ca fiind un handicap eu imi mentin parerea mea exprimata de prima data. Fara ultima remarca, e mai bine asa?
Este normal sa fii refuzat de fete cu o asemenea scula. Cum ai facut masurarea de la baza testiculelor pana la varful penisului?
Nu, de la cotor de la baza penisului pana in varf fara testicule normal! trebuia sa masor cu tot cu testicole? desi intrebarea era pentru fete numai baieti au raspuns
Nu sunt fata, dar fiindca am ceva de spus raspund. 1.In ce priveste aspectul functional, vaginul e elastic si adaptabil, mai ales daca are timpul necesar. Deci daca relatia dureaza si femeia nu are organele prea mici de la inceput, nu e problema, si o umpli bine, bati si in colul uterin care devine sensibil la placere numai cand actul dureaza ceva mai mult. In plus, se fac artificii ca sa nu intre tot, se leaga ceva la baza, sunt si alte posibilitati. 2. Aspectul conteaza. Femeile sunt si ele oameni, si ceva mai mare le aprinde imaginatia, chiar fara voia lor. In concluzie, esti avantajat, iar cei ce te invidiaza, sa te invidieze in tihna, e dreptul lor. Salut.
Nu. E doar troll si e satisfacut ca destui isi pierd vremea cu el la intrebarea asta. Doar s-au strans deja vreo 24 raspunsuri.
Esti tare meriti zmeura de aur n-am mai vazut atatea contradictii intr-o singura fraza. Sunt troll lumea isi pierde timpul cu mine si totusi tu gasesti sa raspunzi la intrebare tare sau ce? Data viitoare semnalizeaza!
Eu zic ca ar trebui sa iti imprimezi pe boxeri asa : "Bestie genitala nesaturata" asa ca sa stie fetele astea cu ce se confrunta.
De ce sa nu creada? ce e asa de necrezut? da fb sa iti trimit nist poze necredinciosule! si langa penisul meu pun si o foaie pe care scriu ce vrei tu ca sa nu zici ca e fake! hai scuteste-ma!
După o partidă, femeia când se ridică din pat trebuie să se declare mulţumită. nu să aibă bazinul fracturat.
Pe langa subiect
Atotstiutorule, nu vorbeam despre subiectul tau de 25 cm? Bine, asa, sa fie toata lumea multumita (inclusiv fata care da de bestie): nu e o problema, ai cu ce sa te simti mandru si diferit, iar posibila ta prietena, la fel. Urat asa, ghinion ca sunt de sex feminin, se pot face interpretari si pot da de inteles ca am muscat momeala.
Ce pot sa zic, introduce subiectul pe jumatate si pacea mondiala e realizata! Nu uita de lubrifiant, bogatia aduce cu ea si griji in plus...
Cunosc o persoana cu problema ta si cam toate fetele cu care a fost s-a ajuns la despartire din aceasta cauza. Intereseaza-te poate sunt pastile sau ceva sa nu iti creasca si mai mult!
Eu sper sa nu mai creasca sper ca aici s-a oprit!
Mutubal întreabă: