| banzicarul a întrebat:

Am penisul de marimea 23, e foarte enorm iar cand intretin relatii sexuale fetele gem mai mult de durere, nu de placere. Intrebarea mea este : Exista vreo modalitate ca sa il mai micsorez cumva big grin, macar pana la 18 cm?

22 răspunsuri:
| Daiana_1737 a răspuns:

Feteleraised eyebrows

| SweetCandy a răspuns:

Taie-lstraight face

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, interventiile chirurgicale au efecte amestecate (cele imi multe dau grade variabile de impotenta). Totusi, ar fi bine sa incerci la Spitalul Panduri din Bucuresti, poate te ajuta cineva. E intr-adevar un handicap ingrozitor si, din pacate, greu de inlaturat.

| dragosh a răspuns:

Nu cred.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate decat prin operatie, care, dupa cum a spus si Brigaela e destul de riscanta.Lasa-l asa si fii mai atent si mai bland cu sarmanele fete.

Anonimul UPT

| remus a răspuns:

Contacteaza-l pe dr. Ciomu, garantat te rezolva are experienta laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor laughing rolling on the floor bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este complicat, dar poti studia pozitiile sexuale care nu provoaca durere in cazul tau fetelor, si cred ca o puteai face pana acum, da important a fost sa iesi la rampa ca o ai de 23. Ce zici'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasand rusinea deoparte; nu il introduci tot! Nu are rost sa te mutilezi, asta e! Si practica pozitia misionarului, unde tu conduci, nu ea! Succes1

| Barajag a răspuns:

Lasa fetele sa conduca in pat, iar daca nu vreibig grin, atunci solutia este sa iti faci operatie de micsorare.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti faci un tricou cu "23 cm", fiule ai fost binecuvantat, spune merci,"handicap" tareeee laughing

| ThiPaRu a răspuns:

Felicitari esti elefant! Pai o poti scurta, iei topurul, o pui pe butuc si o scurtezi, da ai grija sa nu o scurtezi prea mult...ca de adaugat nu se mai prea poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io zic sa-ti, mai lungesti un pic picioarele.

| pufulik a răspuns:

Ce fete...zau asa.Eu una d-astea caut si nu prea gasesc.Las-o asa ca o sa dai de una multumita.

Răspuns utilizator avertizat
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Nu o taia! vei gasi o fata compatibila in cele din urma!

| Barbie a răspuns:

Tati bucura-te de marime, alti nu mai stiu ce sa faca sa le mai creasa laughingrolling on the floor ce sa zici esti mai norocos din fire. Oi fi tu vreun negru in corp de albsmugsmugwinking

| plasticstyle a răspuns:

Fa-te calugar!

| ->Δииα<-...˩σʌɛ ʏσʋ a răspuns:

Il poti tine 20-30 min p zi in apa rece iar el cu timpul se micsoreazawinking

| marsy a răspuns:

Incercati un sex mai ushurel asa... sa excluda durerile! Nu trebuie interventie chirurgicala pn a avita diferite probleme pe viitor!

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

FA sex cu fata aia de 12 ani care a facut sex cu 5 barbati de o data.Aia sigur o sa-i placa.

| remus a răspuns:

Ma adresez persoanelor feminine, multumesc pentru stupid, nu am vrut sa va las fara obiectul placerii si admiratiei unei asemenea raritati, am glumit. Cred ca daca eram prezent pentru cele care au binevoit sa ma aprecieze cu stupid eram jumulit cu pene cu tot laughing