| Oanai2887 a întrebat:

Am petrecut noaptea cu un tip. Initial, nu s-a întâmplat nimic între noi. Toată noaptea m-a sărutat pe frunte, par, mâini, spate. Pot spune chiar ca nu am reușit să mă odihnesc, fiindcă asta a făcut toată noaptea. Spre dimineață, parcă mă emotionase comportamentul lui și mă hotărâsem că e momentul pentru mai mult de atât. Au existat doar niște săruturi si mici atingeri (îmbrăcați), deci fără contract sexual, iar el a ejaculat. Este un semn ca ar avea probleme cu erecția?

4 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Mai da-i o sansa. A petrecut cateva ore intr-o stare de excitare continua. Cand sa acumuleaza atata tensiune sexuala, se mai intampla sa-ti dai drumul pe tine. Tu ar trebui sa-l testezi sa vezi cum se descurca dupa prima ejaculare.

| Violleta2022 a răspuns:

Greu de crezut asa ceva, mai ales cand spui ca nu s-a intamplat nimic dar el a ejaculat... de unde stii c-a ejaculat?
I-ai controlat chilotii sau i-ai facut oral?

| Oanai2887 explică (pentru Violleta2022):

Niciuna din cele 2 happy. Am aflat în urma unei discuțiiwinking

| stef87 a răspuns:

Nu neaparat, pentru ca daca avea ejacularea precoce poate fi si mai devreme... Dar daca erati imbracati, cum ai stiut ca si-a dat drumul? Mici si ciudate atingeri... Pentru ca daca l-ai atins repetate in zona genitala cand era foarte excitat, e posibil sa fi fost ceva ok daca "show"-ul a tinut o noaptea intreaga cum zici tu.

Sa rezisti o noaptea intreaga tentatiei sa nu treci anumite limite pe care tipa nu le vrea... Oho, dar chiar ti-ai batut joc de el ori a el a acceptat prea mult, o sa riste sa devina impotent in ritmu asta