| danaflorentina a întrebat:

Am pierdut persoana iubita in urma cu ceva timp... dar totusi gandul meu este doar la el. Zi si noapte ma chinuie atatea ganduri si amintiri, insa de fiecare data cand trecem unul pe langa celalalt nu il pot privi nici macar in ochi, il iubesc foarte mult, dar de fiecare data cand sunt in preajma lui, simt ca locul meu nu mai este acolo, langa el. CE POT FACE SA LAS IN URMA TOT CEEA CE A FOST CANDVA SI SA MERG MAI DEPARTE?sad

Răspuns Câştigător
| emilia21 a răspuns:

Buna avem o poveste asemanatoare, prin asa ceva trec si eu, si recunosc ca te cateva luni tot ma lupt sa-l uit si nu pot, inevitabil imi vin amintirile cu el, iar cand plec in oras imi aduc aminte locuri pe unde ne intalneam.
Ar trebui sa avem taria sa uitam de tot, si sa ne facem alt prieten, cum probabil iti zic si tie prietenele. Dar daca iubesti. si mai ales daca a fost prima iubire e aproape imposibil.
Acum sfatul meu e, sa incerci sa te plimbi cat mai mult prin oras cu prietenele, incearca sa citesti o carte, plimbate cu bicicleta sau role, orice activitate iti place tie, asa merge, dar va trebui sa treaca mult timp pana sa uitam. Imi pare rau ca treci prin asta si te inteleg, dar trebuie sa fim tari doar suntem tinere, multa bafta si ai grija de tine

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

E foarte greu sa treci peste o despartire daca s-a infiripat si o dragoste!

Numai timpul o sa te ajute sa uiti, nimic altceva!

Doar bucura-te de ce ai in jur si nu uita ca el e o singura persoana pe cand tu ai zeci de prieteni si o mare familie; nu-i mai da atata importanta.

Si un sfat, care pe mine m-a ajutat, este sa il eviti pe cat posibil pe el si locurile care iti trezesc amintiri!

Nu te mai gandi cu nostalgie la el ci adu-ti aminte cum v-ati despartit, ce defecte avea.in asa fel incat sa nu il mai pui pe un piedestal prea mare, caci nu merita un prim loc in viata ta!

| kytty a răspuns:

Buna...se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata.
in primul rand e greu sa treci singura peste toate amintirile, planurile, gandurile si sperantele pe care ti le-ai facut alaturi de el.ai nevoie de multa, multa vointa.
ce greu sa stii ca esti in preajma lui, ca il vazi, ca e atat de aproape si totusi...atat de departe.
nu exista o metoda generala pentru a trece peste o etapa mai dificila.insa o certitudine exista:sa lupti cu amintirea si sa crezi ca intr-o zi, va regreta ca te-a facut sa treci prin toate astea.
incearca sa te eliberezi de probleme, sa fii indiferenta in ceea ce il priveste, mai ales daca tu simti ca locul tau nu mai este langa aceasta persoana si incearca sa crezi in propriile forte!
bafta si nu uita:nu te merita!

Răspuns utilizator avertizat
| pensionar a răspuns:

Daca reusesti sa-ti raspunzi la intrebarea de ce v-ati despartit, urmatorul pas este mai usor, dar numai daca ai puterea sa-l faci; succes!

| luna_1817 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai incredere in tine.seara stai cu capul pe perna si gandeste-te la clipele frumoase ce le-ati petrecut impreuna si apoi la cele mai putin frumoase.multe pers trec prin asa ceva, dar au puterea sa zica"stop"atunci cand lucrurile nu mai au acelasi farmec.sunt constienti ca daca lungesc relatia o sa fie din ce in ce mai rau.Ai credinta, du-te la biserik, spune-i Lui Dumnezeu ce te doare, sa iti dea puterea necesara sa il uiti si sa gasesti pe altcineva care sa merite iubirea lui.ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, cel mai bine ar fi sa incerci sa intelegi de ce v-ati despatit, si cand vei intelege iti va fi mai usor sa incepi sa-l uiti.Stiu ca e greu sa uiti pe cineva, mai ales daca il iubesti in continuare, incearca sa-ti ocupi timpul si sa-ti amintesti mereu motivul despartire.