Buna in primul rand ar trebuie sa vb cu el si sa ii zici daca nu stie ca ai tai nu sunt de acord cu rel voastra si ca vr sa faci in asa fel incat sa te intelegi si cu ei dar si cu el, ar trebuie sa vb cu ai tai si sa il aduci acasaa sa il cun ai tai si sa le zici ca tii la el si ca o sa inveti bine ca nah stii u parintiix( daca ai gagiu gata uiti de sk si la mine e la fel, si acum nu stiu incearca sa vb cu el sau cu o pr sa vb cu el si sa ii zic care ii problema zile ca u tii la el mult si ca ti-a fost aproape si ca te intelege, or sasi dea ei seama ca tii la el, nah nu stiu dif nu e mare si eu am 16 si am vb 2 ani cu unu mai mare ca mine si tot asa nu au fost de acord si neam desp dra la mine era grav dar al tine 3 ani parca, zile ca nu vr sex ca te respecta si ca nu stiu ce trebuie sa vb cu ei stiu ca e greu dar comunikrea e singura solutie iai intr-o zi si zile ca vr sa vb cu voi: si incepi sa le sp dc nu intelegeti ca eu tin la x si vr sa fiu cu el am si eu o varsta vr si eu sa fiu fericita daca nu acum cand sa fiu la 50 ani?
vb cu ei si explicle nah ce sa mai zic succes si ai grija daca imi vr sa vb andreea_marcu16 :*:*:*:*
Ai aflat cine este aceea persoana? Daca nu incearca sa afli de la mama ta cine i-a spus si sa te duci si sa o intrebi : Ce te F|_|te grija ce fac eu? Spunele parintilor tai ca te-ai despartit de el, dar tu continua sa te intalnesti cu acel baiat.
Da, ei il cunosc pe el... Iar persoana care le-a zis lor este o femeie in varsta si daca ma duc la ea o sa am si mai multe probleme
Fa cum te sfatuieste inima ta...cu parintii o sa se rezolve mai tarziu.nu au ce sa iti faca, au fost si ei ca voi.bafta
Tu ai facut ceva cu el? Stii la ce ma refer...
In cazul in care nu ai facut asta si sunteti deja de atata timp mi se pare ciudat, vad numai 2 alternative:
1.Si el este virgin ca tine, si atunci poate sta cuminte, atunci parintii tai nu au dreptate sa va judece asa.
2. El nu este virgin, si atunci este aproape sigur ca a mai fost cu altcineva in perioada de cand sunteti impreuna. In cazul acesta, parintii tai vor sa te menajeze, poate au aflat ceva legat de el, si nu vor sa-ti spuna acum ca sa nu te faca sa suferi, si tot din cauza asta vor ca voi doi sa va despartiti.
In cazul in care ati facut ceva, situatia este destul de incurcata, pentru ca ati facut asta pe ascuns, si parintii tai vor trebui sa afle asta, depinde foarte mult de ei ce se va intampla, normal ar fi sa recunoasca si ei ca fata lor a crescut.
Orice situatie ar fi, important este sa vb cu parintii tai si sa lamuresti toate. In primul rand, "prinde-l" singur pe cel cu care te intelegi mai bine, tatal sau mama ta, intreaba ce stiu ei despre baiatul acesta, sa-ti spuna pe sleau daca stiu ceva ce el ti-a ascuns, apoi sustine-ti si tu opinia. Tine minte in toata discutia care este situatia ta, nu te considera adult, dar nici copil, esti o tanara care in curand va lua in piept lumea, dar vei fi intotdeauna copilul lor si ei vor fi intotdeauna cei care te vor ajuta cel mai mult.
Sper sa iasa ceva bun pana la urma, Domnul sa fie cu voi!
Nare cum sa fie virgin) adica totusi 19 ani!
pai incearca sa le spui ca ai totusi ani... e cam complicat la varsta ta sa nu te lase oricum diferenta nu e asa de mare... succes
Loredana96 întreabă:
Mutubal întreabă: