| vampiressa a întrebat:

Am postat mai devreme o intrebare:cum sa imi fac iubitul sa aiba incredere in mine...si mi s-a spus sa lupt.pai asta e problema ca nu stiu cum sa lupt.nu stiu ce sa mai fac.eu una nu l-am mai mintit. dar el tot nu ma crede imi spune sa lupt.am nevoie de sfaturi va rog. voi cum ati lupta?

3 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Fii atenta pana si la cele mai mici amanunte,fii tandra cu el,poate pana sa te cun pe tine a suferit baiatul si poate ii este frica sa nu il ranesti si tu,trebuie sa lupti pentru ai castiga increderea, poate a pierduto din cauza deceptiilor., si inca ceva fi alaturi de el si la bine dar mai ales la rau.

| n3bunatica a răspuns:

Pff.e cam greu sa faci pe cineva sa aiba incredere in tine.trebuie sa ii demonstrezi ca poate sa aiba incredere in tine.sa nu il minti, sa fii langa el cand are nevoie de tine, sa il sprijini, sa il intelegi, sa ii arati ca il iubesti, sa ii spui ceea ce faci, sa fi atenta la ceea ce spune si ce face.conteaza si cele mai marunte lucruri care poate tie ti se par banale si lui importante.si sa ii arati ca tu ai incredere in el...

| MrCaracter a răspuns:

Sa te comporti normal si sa i acorzi o mare atentie!
Ideea ar fi,merita sa iti pierzi si tu timpul acordandu i acea atentie ca dupa aceea sa iti para rau?
De unde poti sa stii ca nu te foloseste si apoi ''La revedere''
Multi baieti se folosesc de paravanul Iubiiri pentru a impresiona, insa nu multi sunt si sinceri!
Daca crezi si tu ca merita efortul de ai demonstra iubirea ta, atunci trebuie sa ii acorzi mai multa atentie.insa nu in pat(nu asa il castigi) asa profita de tine.si apoi de alta.si tot asa
happy
O zi buna!