| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Am poza cu Emma Watson la profil pentru ca imi place de ea si numele la fel(asta ca sa nu existe neintelegeri)am vazut useri confuzi care credeau ca-s fata. Vreau sa fac un mic rant si sa spun ca pana la minunata varsta de 23de ani(mai am o saptamana pana-i fac)nu am ''ciocanit'' nici o fata,din mai multe motive personale, stima de sine, cam antisocial...cacaturi de genu'. Sunt extrem de anxios, dar am putut face rost de niste pastile care got me feeling some type of way.Deci ma gandeam sa sun la o fata care se ocupa cu asta, iau 1-2 pastile inainte sa scap de tot calvarul si tot stresul si sa termin odata treaba.Voi ce ziceti,ce sfaturi imi puteti da? Cum e prima oara, cam cat ar trebui sa dureze, chestiile de baza.Deci de la o vreme a fost ca un ghimpe in coasta gandul asta cu virginitatea mea, mai ales in ultimele zile de cand mi se apropie ziua de nastere.Acum daca vreti sa ma luati la misto, simtiti-va liberi

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SelenaTpu a răspuns:

Eu fata fiind zic mai bine sa te uiți la niște filme motivaționale, poate sa discuții cu un psiholog și să faci exerciții vorbind cu fetele

| CelCareRamaneInUrma explică:

E vorba de cinolazepam

Întrebări similare