anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am prieten cu care sunt de 2 luni si care are 20 de ani, iar eu am 16.Parintii mei nu stiu de el si nu stiu daca sa le zic. Oricum ei banuie ceva dar nu sunt sigura...Tot spun ba ca azi le zic si nu le mai zic probabil fac asa din cauza ca e primul meu prieten si nu mi-ar placea sa ma intrebe in fiecare zi ce face el sau ce facem in fine.
Voi ce ziceti sa le spun avand in vedere ca nu sunt parinti extrem de severi? Voi cum spuneati parintilor de prieten/a?

8 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Pai asa bine... le spuneam. cel putin mama stie tot...
eu zic sa vb q mama ta, nu are ce sa se intample, incearca sa vb despre ce simti... o sa vezi k o sa te simti mult mai okhappy

| Lorenyk a răspuns:

Spune-le, daca nu sunt asa severi, e bine sa le spui, ca probabil au incredere in tine si daca ii minti, s-ar putea sa isi piarda increderea. le spui pur si simplu, le povestesti ca ti mult la el, ca se poarta frumos cu tine... ce te costa daca zici ca nu sunt severi.

| M.J. a răspuns:

Poi daca spui ca sunt asa de severi, poate nu or sa accepte ca este mai mare decat tine cu 4ani, dar fiind parintii tai ar trebiu sa te inteleaga si sa fie alaturi de tine...vezi si u cand sunt in toane mai bune, explica-le ca il iubesti, ca nu faceti nimic rau(sper ca nu)si ca el tine f mult la tine s. a. m. d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-le happy daca ai spus ca nu sunt severithinking

| step213 a răspuns:

Ar trebui sa le spui! Poti spune mai intai celui de care te simti mai atasata sau celui care e mai intelegator si te poate ajuta.Parerea mea e ca trebuie sa spui ce simti, ceea ce ai vrea sa faca sau nu in legatura cu prietenul tau! Explica'le ceea ce te'ar deranja si ce nu.
Succes!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Stiu si eu, tu ai 16 ani iar el are 20.mai sti ca el nu se joaca cu tine, tu pe langa el esti o "copila", spune-le dar poate dupa ce le spui parinti tai se vor supara chiar daca nu sunt asa de severi, fa cum crezi. dar eu in locul tau as alege sa ma despart de el.pentru ca el la un anumit timp va cere tot mai mult de la tine, faci cum vrei e viata ta.Mult Succeshappy

| traiescinlumeaviselor a răspuns:

Da, de ce nu? eu una mereu le zic alor mei cand imi fac un prieten si mereu le fac cunostinta cu el, deoarece au incredere in mine si nu vreau sa ii mint.succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai cand au aflat mama si tata a fost chiar in seara in care vroiam eu sa le spun.am fost la el sa vedem un film si a insistat sa ma conduca pana acasa pentru ca era intuneric si ora 9 jumatate seara.am ajuns in fata portii si el a dat cu piciorul intr-un cazan al vecinului.nu stiam ca tata a auzit si s-a uitat pe geam.in clipa in care tata s-a uitat pe geam baiatul ca noapte buna m-a sarutat si tata a chemat-o si pe mama. au asteptat sa vada daca tipul imi e prieten sau daca m-a sarutat fara voia mea. dupa ce el a plecat am intrat in curte si tata a iesit afara si m-a luat la intrebari. aveam 14 ani jumate. a trecut un am jumate de atunci a fost primul meu iubit si inca el am prins intre "gherute". mama si tata l-au placut. e de treaba.acum am ajuns la o relatie mai serioasa.sti ce vreau sa spun.important e ca parintii accepta daca tipul e de treaba si stie cum sa se prezinte si tu le spui lor ca il placi mult.nu iti face griji.de la 14 ani incolo toti incep sa aiba iubiti si tot ajungi in cazul in care trebuie sa-l prezinti altfel parintii nu vor mai avea incredere in tine