Daca alegi sa faci acest pas, s-ar putea ca lucrurile sa ia o turnura ireversibila. Sa iti pierzi prietenul pe care il ai acum pentru todeauna. Cel de-al doilea, daca ti-a spus clar ca nu doreste decat o aventura, asa va gandi si mai tarziu. Oricat de mult te-ai stradui sa ii schimbi opiniile, nu vei reusi, ba chiar nu vei face altceva decat sa iti consumi timp si energie inutil si sa ai drept roade la lupta ta numai dezamagire, tristete si o minte ravasita. Ar fi posibil sa ajungi sa te indragostesti si apoi sa suferi cumplit atunci cand el iti va reaminti cu multa raceala ca nu ti-a promis nimic de fapt si ca ramane la stadiul de aventura. Sfatul meu este sa renunti la aceasta varianta cat mai repede, acum cand este in faza incipienta. Altfel, peste cateva luni vei ajunge deja sa regreti amarnic. Dar, bineinteles, alegerea iti apartine. Fa-o insa cu intelepciune si rationament, in asa fel incat sa tii cont in primul rand de sufletul tau.
La o aventura s-a referit doar la o partida de sex.Aici faci cum vrei ramane la alegerea ta, dar parerea mea e ca nu se merita sa renunti la prietenul tau pentru o aventura.
Sper ca te-am ajutat si mult succes la gasirea deciziei!
Pai nu te cupla cu el ce dq e greu sa iti dai seama ca dupa te lasa balta
Fara suparare... incearca sa mai si gandesti... de ce sa-l lasi pe prietenu tau pentru o aventura? cat cap ai? crezi ca il meriti din moment ce tu il inseli? mai gandeste-te si la consecinte
Scumpa mea. stai cuminte Pentru ca daca o sa faci pr0stia asta de a.l lasa pe baiatul care te iubeste si esti cu el, pentru o aventura de o noapte, o partida de sex, inseamna ca esti si tu alta " curva " " tarfa " " femeie usoara " fara suparare. AI zis mai sus ca vrei sa te cuplezi cu acea persoana. Pai din partea lui nu se poate vorbii de un cuplu pentru ca el vrea doar o aventura. Poate ca pentru ca el este ceva obisnuit ca in fiecare noapte cu alta. vei fi o distractie pentrul el. atat nu mai mult si tot tu vei ramane cu ochii in soare. si te vei intoarce cu c0ada intre picioare la prietenul tau. care se poate sa nu te mai vrea... depinde de tine dar asculta si de ce ti-am spus eu un pic :* si daca vrei si crezi ca te.am ajutat Funda >