Asta e primul` pas. ti-ai dat seama:d. Acum, asigura-te ca asa este si ca de fapt nu e doar o chestie pe care vrei sa vezi cum e. Dar daca zici ca ai avut o relatie cu o fata si ti-a placut mai mult decat relatia actuala, care este cu un baiat, cred ca esti lesby. E ok. Astepti pana iti gasesti fata potrivita, dar nu te supara, ce varsta ai? Ca din poza(daca tu esti aceea)pari foarte mica, si mi-e sa nu fie doar un simplu moft, o simpla 'copilarie', prosteala
Oricum multa bafta`!:*:*
Stai klma.este ceva normal sa fi atrasa de fete, atata timp cat nu esti bagata in seama de nici un baiat si tu observi asta,...
Buna pai desparte-te de el nu poti sa stai cu un baiat dca tu esti lezbi
pentru ca daca ai fi bi ai fi atrasa si d baieti
Si eu ma simt atrasa de fete, dar e mai puternica dorinta de a avea o familie decat aceea de a fi iubita vreuneia
NU stii cum sa remediezi situatia?! Nu renunta deocamdata la nimic si in paralel incearca si o relatie cu o femeie, daca crezi ca-i ceva mai special cu ceea ce ai tu pana acum ...Ideea ca daca ajungi la o varsta la care ai sa regreti ca nu ai facut un pas corect acum, nu vei mai putea face nimic! Succes!