Discuta cu el, spune-i ca te deranjeaza felul in care se poarta cu tine cand e plecat. Daca vezi ca nu isi da seama ca a gresit si nu isi cere scuze, da-i un ultimatum. Spune-i ca daca mai face asa, te desparti de el. Daca tine la tine nu o sa ramana indiferent, o sa isi ceara scuze si o sa incerce sa se schimbe. Daca nu tine la tine, o sa-l doara in popou, si nu prea ai ce sa-i faci. Mai bine sa suferi acum decat sa suferi peste un an sau doi sau trei.
Din pacate...cam asta se pare, ca vrea doar sex. Am si eu o relatie la distanta, de citeva luni, dar nu mi-am permis sa-i spun vreodata un cuvint urit, deoarece chiar tin la ea. Probabil ca te-ai culcat prea devreme cu el, inainte sa vezi cu adevarat ce fel de om e si ce insemni tu pentru el. In locul tau, as renunta la el cit mai repede; nu te merita...
Pai eu cred ca se comporta urat cand este la distanta pentru ca poate ar o alta relatie sau poate gresec (daca este plecat la munca departe poate fi si stresul)dar daca nu este undeva unde ar putea fi stresat cred ca ii cu tine doar din interese...
Scz daca cumva gresesc asta ii parerea mea ascult-o si pe a altora ca poate ei au mai multa dreptate
Un baiat te asigur eu ca aprecieaza enorm daca te-ai culcat cu el primul. Depinde de baieti, uni sunt asa alti ii dor undeva. Eu unu nu pot lasa o astfel de fata, care mi sa daruit mie. Pt mine doar ea ar exista.