| elena_5473 a întrebat:

Am prieten de 2 ani si am hotarat sa-mi incep viata sexuala cu el...Insa dupa cateva zile de la dezvirginare mi-a curs sange fara sa fi facut nimic...De ce? [am 16 ani]

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate fiindca s-a rupt himenul ceva mai tarziu, dar nu e o explicatie prea buna.
Oricum nu e normal si e ingrijorator. Asa ca du-te la ginecolog saptamana viitoare. Stiu ca ti-e greu prima data, dar e cazul. Oricum, daca te consideri suficient de matura ca sa ai viata sexuala (desi esti prea mica si din punct de vedere medical este mult prea devreme), atunci cu certitudine esti suficient de matura ca sa mergi la ginecolog.

| Leea1234 a răspuns:

Stiu ca nu prea o sa-ti placa sfatul meu, dar dupa parerea mea e cel mai potrivit!
ce ti s-a intamplat tie, nu este normal, cel putin eu nu am mai auzit ceva asemanator, asa ca e mai bine sa-ti iei iubitul de mana, si sa mergeti amandoi la un cabinet particular de ginecologie!
acolo vei avea tot sprijinul si atentia doctorului si mai ales siguranta ca nimeni nu va afla ca ai trecut pe acolo!
succes!

| Viuvi a răspuns:

Probabil ai avut himenul mai elastic si ti s-a rupt abia la cateva zile, nu-mi pot explica altfel thinking
Dar e bun si sfatul andruteiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun.ai facut-o.acum ce statut ai? ca sotie nu esti. da... ce esti? ca asta cu prietenia adevarata moare din start ca stim ce e aia.atunci TU ce esti? spune-mi si mie.ca daca spun curva lui, o sa zici ca te jignesc. daca spun prietena, deja e interesat.si poate renunta la tine cand vrea el.deci a trecut de prietenie. daca spun ca esti la mana lui ca sa nu spun altceva, am dreptate dar no sa-mi dai cel putin acum. daca esti corecta cu mine si cu tine insuti o sa recunosti ca ai fpost o fraiera, si vei fi nevoita sa prostresti alt fraier.candva.si sa abuzezi de increderea lui.succes.poti sa ma urasti. dar o sa-mi dai dreptate.candva.atunci nu-mi da fundita.no vreau. o voiam daca erai fata isteata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am patit asa. Am facut sex prima data intr-o zi de miercuri si sambata mi-a curs mult sange. Doar ca mie mi-a curs prea mult si nu am avut timp sa pun intrebari. Am mers direct la urgente si acolo un doctor mi-a cusut peretele unde se rupsese himenul (Atentie! Nu mi-a cusut himenul la loc, ci doar mi-a facut o mica interventie). Daca ti s-a oprit sangerarea, se poate sa nu mai fie nimic, sa fie totul in ordine. Dar chiar daca nu ai fi sangerat, odata ce ai inceput viata sexuala, trebuie neaparat sa mergi la un medic ginecolog. Fa-ti un control ca sa iti zica el ca e totul ok. Si nu fi speriata de el, e un medic ca oricare altul.