Te intalnesti cu el si ii spui ceva de genul...,, am crezut ca poate fi ceva frumos intre noi dar se pare ca nu simt nimic pentru tine,, daca e baiat istet nu se va supara si va intelege
E mult prea devreme ca sa te atasezi de el, eu zic sa mai astepti. Acum depinde, daca tie nu iti place deloc de el nu merita sa mai stai cu persoana respectiva. Ii zici pur si simplu
Nu vrei să te atașezi de el, nu știi ce sentimente ai pentru el, respectiv nu știi care sunt acelea. Fie îi spui și lui ceea ce ne-ai spus nouă și îi dai o șansă să te facă să te atașezi de el fie vă despărțiți.
Spune-i sincer că nu ești genul lui și că nu ești fericită alături de el.Așa îi vei da ocazia să fie fericit cu altcineva, nu trebuie să fiți doi nefericiți.
Poate va rămânea cu un gust amar, dar într-o zi va înțelege asta.
Te pup.
Nu inteleg de ce ai mai ales sa-ti fie iubit daca nu te-ai simtit atrasa sau atasata de el.
Prima data stai sa cunosti persoana respectiva si dupa aceea vezi daca merita sa ai o relatie.
O sa-i spui fix asa cum i-ai spus "da" cand te-a intrebat daca vrei sa fiti impreuna
Daca ati fost impreuna...nu dispera.A FOST VOIA LUI KINTZI! Si ceea ce Kintzi a unit, tu nu desparte! PACATOASO o sa fii BLESTEMATA! HHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOO. Esti proasta meriti si daca te intrebi de ce, e doar si doar pentru ca esti.Pe Muntele Apuseni vei gasi raspunsuri complexo-grado-mudi-nudi-sminti-tutii-stintifico sau daca vei merge la giudaschiviscumied.Si tine minte sa nu te balbai fiindca Barbat te stie. Iti urez bafta, iubito:*:*:*
.
In doua saptamani nu ai cum sa il iubesti! Eu am inceput sa il iubesc pe iubitu meu dupa 4 luni si acum suntem de 3 ani impreuna tin la el foarte mult... Dc te grabesti atat? \ Mai asteapta in doua saptamanii nu are cum sa fie iubire.
Nu am spus nimic de iubire. Nu reusesc nici sa ma atasez de el. iar el e foarte atasat. si in acelasi timp sufocant
Stiu dar cu timpu poate o sa ti si tu Asa era un fost de ameu am facut ca tine l-am parasit ca inca nu tineam la el intro luna si apoi il vedeam cu altele si am inceput sa tin la el si asta mia parut rau...
Tu vb de relatii nu jocuri copilaresti, da intro relatie ai nevoie de timp, in jocuri copliaresti nu ai nevoie
"Vreau sa ne despartim, deoarece nu reusesc sa ma atasez de tine. O zi buna"
George0197 întreabă: