| Anndddra a întrebat:

Am prieten de 8 luni de zile plangeam mult pentru el in vara... cei care au raspuns la intrebarile mele anteriore de pe TPU imi sugerau sa nu ma impac cu el si sa-l uit. dar uite ca viata mea a luat o intorsatura si s-a schimbat ft mult pentru mine am 19 ani el 24 ne iubim mult, am avut cateva tentative de despartire din partea mea dar am trecut peste pentru ca el nu isi dorea asta. As vrea sa imi incep viata sexuala dar mi frica. ma simt pregatita dar nu stiu ce sa fac....am impresia tot timpul ca ai mei or sa afle(desi nu au de unde) si mi-ar fi rusine de ei, Mama mea a purtat o discutie cu mine si mi-a zis ca in momentul in cre sunt pregatita sa ii zic si ea imi spune ce ar trebui sa fac, din punct de vedere al contraceptiei, Voi ce ziceti?

10 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Ar trebui sa-ti fie mai mult frica cum o sa reactioneze el fata de tine, nu de parintii tai. Ai o anumita varsta si nevoi, este si normala-ti incep viata sexuala iar parintii tai ar trebui sa inteleaga asta foarte bin si sa te sprijine. Daca va iubiti atat de mult, si daca el a reusit sa astepte atata vreme, atuncea eu zic ca se merita draga sa-ti incepi viata sexuala cu el. Va doresc mult succes la amandoi!

| nesuferit a răspuns:

Ce e asa rusinos?

| Ruxxy a răspuns:

Eu zic sa fie doar decizia ta, atunci cand esti tu pregatita cu adevarat!
Eu una nu as putea sa vorbesc cu mama despre asta, pentru ca mi-ar fi extrem de rusine.
Daca iti iubesti prietenul, o faci cu el, iti invingi teama pentru ca esti destul de mare pentru. asta! :*
Mamele sunt destul de curioase si ar fi foarte ciudat daca te-ar intreba mereu "cum a fost?", "ce ati mai facut?" laughing Depinde de mama ta cum e si mai ales, depinde ce relatie ai tu cu mama ta. Daca ai o relatie extrem de buna si sunteti foarte apropiate, discuta cu ea.
In concluzie, incearca sa-ti invingi teama pentru ca nu e un capat de tara, la un moment dat, tot o vei face.
Ai grija de tine si sper ca "prima data" sa fie un moment foarte special pentru tine, pentru ca depinde si de partener cat de bine, cat de protejata te face sa te simti si cat de mult te ajuta sa treci peste durere...
:*

| Sἶrenἶa a răspuns:

Ai 19 ani, femeie! De ce ti-e frica ca afla parintii?

| PhantomaEsteFericita a răspuns (pentru Sἶrenἶa):

Probabil pentru ca ii iubeste si chiar daca e majora, nu s-ar simti bine daca parintii ei ar fi suparati pe ea, sau nu ar fi ok cu ideea? O fi majora, dar totusi va fi mereu MICA lor FETITAwinking.

| fresHZoNe a răspuns:

19 ani si esti virgina? :O laughing)

| Anndddra explică (pentru fresHZoNe):

Da sunt...nu toate-s curvewinking

| fresHZoNe a răspuns (pentru Anndddra):

De unde pana unde legatura asta? laughing daca nu esti virgina de la o varsta mai mica inseamna in creierasii tai ca esti curva? laughing) e clar!

| Anndddra explică (pentru fresHZoNe):

Fiecare face ce doreste....nu`s pocaita stai linistit, sunt ortodocsa...dar parintii mei mi-au dat o altfel de educatie care nu ma arunca in bratele primului venit, din fericire Da tu ce consideri ca este o fata care se asa la 13 ani? aaaaaaaa

| bodolux a răspuns:

Pai sfatul meu i sa vb cu mama ta ori cat de rusinos ar fi i mai bine crede-ma