Hei! Cine te iubeşte te lasă să decizi pe TINE ce e bine pentru tine şi ce nu e bine. Dacă te-ar iubi la modul absolut, cum ar trebui să fie iubirea nu ar fi gelos. El are doar o iubire egoistă în el din câte văd...în orice caz, se vede că e gelos şi tocmai de aceea dacă te desparţi de el nu o face pentru un băiat căci s-ar simţi chiar şi mai jignit în orgoliul său şi poate chiar ar fi în stare să facă nişte acte necuviincioase. Totuşi, tu încearcă să schimbi ceva. Ori te lasă să decizi pentru tine ori vă despărţiţi. În dragoste ambele părţi ar trebui să se simte protejate şi fericite. Dacă îţi lipsesc aceste lucruri încearcă să discuţi cumva cu el, iar dacă cumva ai dori să te desparţi de el nu o face brusc ci caută situaţii de mijloc care să nu îl supere aşa de tare... poate chiar să faci cumva să nu mai ţină atât la tine.chiar nu ştiu sigur ce ai putea face, mai aşteaptă şi alte răspunsuri
Eu cred ca te-ai culcat cu el doar de curiozitate.De iubit,clar nu se pune problema.El saracul te iubeste, iti vede indiferenta si de-aia e gelos, ca stie ca nu iti pasa de el sau relatie.
Greseala e la tine, ca te-ai folosit de el.Acum suporti consecintele!
Eu zic sa te desparti de el, dar cu grija!
A apelat la santaj sentimental.Renunta la el.Nu ii pasa de tine.Se gandeste doar la el. Daca te iubea asa tare, iti lasa si tie loc de ales. Daca nu iti mai place de el, spune-i si gata.Pe urma o sa vina la tine cu lacrimi cu vrajeli.Sa nu asculti de chestiile astea, o sa iti faca rau si nu o sa iti mearga bine.
Exista si alte persoane care te pot iubi mai mult decat el.asa sunteti voi fetele.stati o perioada cu cineva si credeti ca e viata voastra.nu e asa.dc nu incerci sa stai cu aman2? in caz ca nu se cunosc.si apoi ramai cu cel la care ti mai mult si care tine la tine mai mult.bafta
Păi să-ti spun ceva ce poate nu stii: prietenul tău nu te iubește. Iubirea, in primul rând, e cel mai frumos sentiment, de libertate, de dragoste, de a stii că cel de langa tine va fi acolo oricand ai tu nevoie. Iubirea, are la bază increderea. Increderea lui unde e, in momentul in care e atat de gelos? Dacă te-ar iubi, ar avea incredere in tine, si ti-ar da libertatea de care ai avea tu nevoie. Părerea mea e că ar trebui să ii explici că tu nu mai poti continua in aceste conditii si că ai nevoie de libertate, in fond, tu nu esti răspunzătoare pentru obsesia lui, si nici pentru deciziile lui.Baftă
Daca zici ca este gelos despartete de el, si vezi cum este cu cealalalt. Daca nu iti place cum se comporta si baiatul asta despartete si de el si gaseste un baiat bun. Succes
Dar o sa mai gasesc vreodata un baiat care sa ma iubeasca chiar daca nu mai sunt virgina?
Mai,chiar daca el zice ca tine foarte mult la tine si ca nu poate sa stea fara tine etc.tu nu ai de ce sa stai cu el doar din mila, daca nu il placi, pentru ca in primul rand iti faci rau tie. Iar in legatura cu celalalt baiat, ar trebui sal intrebi daca te place.