anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am prieten, tin la el, e cel mai calumea baiat din lume, dar inca mi-e gandul la un baiat cu care nu am putut sa fiu, deoarece, spunea el la momentul respectiv, ca nu se poate atasa de mine.Amandoi sunt buni prieteni, in prezent vorbesc cu baiatul din trecut si cateodata imi reproseaza subtil ca de ce sunt cu cel de acum.nu stiu ce sa fac, traiesc un calvar cateodata, nu por sa zic nimic despre sentimente, pentru ca nu stiu ce simt pentru EL, parca imi amintesc cateodata de el, sunt zile cand nu mai stiu ce sa fac, deoarece nu mi-l pot scoate din cap. Ce variante, sfaturi mi-ati putea spune? Orice e bine venit. Funda+voturi.

3 răspunsuri:
| Heather2001 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa incerci sa fi cu amandoi in acelasi timp, fara ca ei sa-si dea seama.eu am incercat si chiar a mers, cu toate ca ai riscul de a-i pierde pe amandoi...succes!winking

| didiDia a răspuns:

Te sfatuiesc sa-i lasi in pace pe amandoi si sa-l cauti pe al treilea care sa fie asa cum iti doresti, sa-l iubesti si sa te iubeasca. Nu are rost sa umbli pe doua fronturi cu doi baieti, dintre care niciunul nu ti-ar aduce implinirea.

| didiDia a răspuns:

Nici nu m-am gandit ca ai fi cu el, dar iti sta gandul la el.