In fiecare zi ma minunez cata lume nu a invatat sensul cuvantului indisponibil. Asta inseamna ocupat, luat. E simplu. Ca sa nu ranesti niciuna ramai cu cea cu care esti. Ca sa le ranesti pe amandoua, lasa pe una pentru alta. Sau tu voiai o incurajare in ceea ce vei face oricum?
Pai nu le ranesti fiind sincer.Cred ca cea cu care esti acum ar fi mai putin suparata daca i-ai explica situatia decat sa o inseli.Ar fi bine sa iei o pauza, sa iti lamuresti sentimentele apoi sa decizi ce trebuie sa faci. Un sfat daca vrei:nu sta cu nimeni "din mila" sau din teama de a nu rani acea persoana.Viata e prea scurta ca sa facem sacrificii inutille!
Incearca sa iei o decizie, dar nu pripita.Alege acum cat mai poti, ca ma tarziu s-ar putea sa regreti, poti ramane fara niciuna.
Cel mai bine ar fi sa te gandesti la ceea care ti mai mult si cea care ti-a fost alaturi la bine si la greu.
Dar cred ca cel mai bine ar fi sa ramai cu actuala deoarece ea tu sti ca ea te iubeste si la orice ora ea o sa fie langa tine sa te ajute, insa de tipa de care te-ai indragostit nu sti asta...
foarte tare frate. nu pricep totusi un lucru: dupa 18 luni, timp care ti l-ai petrecut cu actuala prietena, iti mai place alta fata si ai vrea sa o schimbi? Tipic baietilor(nu-mi vine sa cred ca spun asta, desi sunt baiat).
In locul tau, as pastra-o pe actuala, nu m-as "indragosti" de altcineva, nu cred ca as putea, dupa 18 luni...