| DarkGirl a întrebat:

Am primit un mesaj de la un utilizator cum ca diavolul e cu mine, e nebun

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Probabil era doar un alt fanatic religios frustrat.
E plin site-ul de dintr-ăştia.

Elianna
| Elianna a răspuns:

M-am uitat peste raspunsurile lui si se pare ca este un fanatic religios! Reclama-l Ralucai de hartuire la adresa raluca. diaconu@tree.ro. Si blocheaza-l la mesaje!

| Romancutza a răspuns:

Nu il baga in seama, dar te rog sa-mi spui utilizatorul.

| Paula007 a răspuns:

laughing

diavolul este in toti. este partea "diabolica" din fiecare. omul poate nu e fanatic, ci doar crede in ceva. si actioneaza dupa cum acel ceva ii dicteaza.in ziua de azi, in vremuri ca astea, avem nevoie sa ne agatam de ceva daca vrem sa supravietuim si fiecare cu ce alege. unii Il aleg pe Dumnezeu, altii banii, altii sexul; si fiecare il judeca pe cel de alaturi. nu zic acum ca el a facut bine ca e zis ca diavolul e in tine, dar cand cineva vede intrebarile pe care le postati voi. cu greu se poate abtine sa nu spuna ca sunteti nebuni. nu aveti pic de respect fata de voi, daramite de cel de alaturi. in loc sa aruncati cu pietre in el, luati-va cinci minute sa va observati pe voi.

"voi " in general, nu neaparat cineva care a raspuns inainte mea, asa ca nu sariti inca la gatul meu, oameni buni big grin

i come in peace!

| Miauti a răspuns:

Pai as e! e cu tine! piei satano!

sincer nici nu sti ce vrei tu. Ma uit la intrebarile tale si imi dau seama ca tu vrei atentie. Ai 5 intrebari cu acelasi continut.

LittleTweety nu mi se pare o persoana proasta ci o persoana care doreste sa va arate ce intrebari stupide puneti> de genul "am facut sex protejat oare mai sunt virgina?" si altele...

| Gizăz a răspuns:

Nu mai îi băga în seamă, am primit şi eu. Dai frumos reply cu draci avea mă-ta în cap când te-a avortat, blochează şi gata. laughing

| greenabstract a răspuns:

Numai lua in seama mesaje. Fac glume proaste.

| FreakyFred a răspuns:

Cine e utilizatorul?

| DarkGirl explică:

Vasiledumitru
pacat ca am sters mesaju
a zis ca diavolu este cu mine pentru ca am facut sex inainte de casatorie sau ceva de genu

| pipik a răspuns:

LittleTweety in tine 100% zace multa prostie.

Cei care cred ca o jignesc sa se uite putin aici http://www.tpu.ro/......ot-scoate/