anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit un raspuns superavizat si-i ramin p vecie recunoscator, celui mai... mai. INGER dintre ingeri... "ME ANGEL FOR EVER" la intrebarea in ce priveste legatura" neortoxa" dintre FECIOARA si BALANTA. UN FIASCO... TOTAL! Esti o Profesionista desavirsita! MY ANGEL... Revino cu un raspuns d al tau, SUPERPROFESIONIST si spune-mi... din ce zodie sa faca parte o FEMEIE care sa se" potriveasca' d minune cu... (UN BARBAT) o FECIOARA AUTENTICA? rog si argumentatia d rigoare cit si descrierea detaliata a nativei din zodia respectiva...

4 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Mai copii, lasati fantasmagoriile astea, si bagati bine la tartacuta, ca oamenii sunt deasupra zodiilor!

CHiar daca exista niste caracteristic, si constante, daca doi oameni se apreciaza, tin unul la celalalt, se inteleg, si vor sa aiba un viior impreuna, atunci vor si face eforturile necesare!

Daca nu, nu! SuccessE!

| ColorfullColors a răspuns:

Cunosc o "fecioara" (barbat) care se intalneste cu un "scorpion" (fata) de un an, daca asta te ajuta cu ceva... si cunosc o "balanta" (fata) care se intelege de minune cu o "fecioara" (baiat)...
Oricum mai copile, eu zic sa mai revii si tu cu picioarele pe Pamant! Lasa zodiile si superstitiile astea, daca te potrivesti sau nu cu o persoana nu ine de zodie.

| FreeStyle_6834 a răspuns:

Vezi ca am m/am uitat nu demult in telescop, si am aflaat! vai ce am aflaat? esti o proasta! numai nu te supara te rog! asa ziceau stelele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zodia Ficior-di-neam-prost: Femeie planturoasa, sani cazuti, pilozitate corporala exacerbata, ten acneic, voce stridenta, caracter dubios, personalitate imposibila.
Potrivire 100%.

Întrebări similare