Nu are de ce sa iti fie greata. Toti am trecut prin asa ceva. Tu crezi ca eu sau altii cand ne sarutam ne gandim la saliva sau mai stiu eu la ce altceva? Te saruti si gata! Daca nu, du-te la o manastire...
Nu e scarbos deloc Daca iubesti pe cineva cu adevarat nu are de ce sa iti fie scarba de el. Doara nu te scupia in gura... Nu mai crede ce spun articolele, un sarut e dulce.nu scarbos. Daca simti ca tie scarba nu face asta acum, inseamna ca nu esti pregatita.
Daca simti ca ti-e greata atunci in nici un caz nu iti place de el si,deci, nu e cazul sa te saruti incaIn momentul in care o sa fii indragostita, o sa te gandesti doar la cat de incitant e un sarut.Doar atunci e momentulAsta e umila mea parere, tu faci cum crezi si poate chiar o sa vomiti pe acolo
Crede-ma. ce scrie in articole si chestii din alea. nu are nici o legatura cu saruturile . e Dulce! :X Nu vei patii nimic. doar incearca. o sa mai vrei dupa asta
Dacă ţi-e greaţă de sărut, ce o să simţi când o să faci sex? Ăla e mult mai dezgustător. Bărbatul şi-o bagă în tine şi dă drumul la un lichid gros, lipicios, urât mirositor cu care te murdăreşte toată. Poate să ţi-o bage şi în fund sau în gură. Şi nu e totdeauna recent spălată...
Prin comparaţie, sărutul e ca o floare.
(A, şi nu uita de naştere. Şi aia e scârboasă rău. Copilul îţi iese dintre picioare odată cu sânge, secreţii diverse, urină şi excremente. Câh!)
E na, doamne damulte chestii mai citeste lumea.si daca sarutul e scarbos apoi ma gandesc cu groaza ce scriu ai de contactul sexual)cand am sarutat prima fata imi fluturau urechile cum flutura urechile elefantului.dar ma intreb daca il iubesti cu adevarat pe tipul asta sau doar ai vrut SA VEZI CUM ESTE SA AI IUBITEL? intrebare:cand te atinge este scarbos? deci buzele nu pot fi mai scarboase ca mainile nu-i asa? apoi nu trebuiesa bagi limba ta in gura lui, sa inventat si doar pupatul pe buze :X:X.articolele de pe net sunt stupide si de prost gust si ma intreb mereu de ce fetele au obiceiul sa citeasca tot soiul de porcarii despre te miri ce.curaj domnisoara curaj, promit ca nu musca
Pai sarutu e scarbos dar depinde cu cine
daca il iubesti nu ti se va parea scarbos
Salut, cu totii am avut un prim sarut special.Chiar nu trebuia sa citesti pe astfel de site-uri deoarece sarutul nu este un lucru "virtual", de net ci este un lucru real care tine de relatia ta cu alt baiat. Normal ca daca este prietenul tau va incerca sa te sarute doarece o relatie este bazata pe dragoste si intelegere, iar dragostea ti-o manifesti prin imbratisari si saruturi. Uita de chestia cu "saliva"... nici nu se simte pentru. ca va trebui sa ti ochii inchisi si sa simti momentul. Este un moment unic pe care o sa ti-l amintesti toata viata.
Nu ai de ce sa iti fie frica draga domnisoara, sarutul este o chestie de un rafinament magic.
Iar daca nu vrei sa ti se faca rau, gandeste-te doar la el si la clipa aceea in care va declarati dragostea cu primul sarut ca de aia` e prietenul tau
Sper ca te-am ajutat! aaa si sarutul e esential intr-o relatie. daca nu e. nu e nici relatia funditaaa ?
Eu tot asa credeam... pina intr-o zi a trebuit insfirsit sa incerk...la inceput mi-a fost teama insa mai apoi crede-ma e crear ok
Parerea mea e ca nu are de ce sa iti fie frica. e normal sa vrea sa te sarute, nu te lua dupa articole pentru ca nu ai de unde sa stii cum e practica
Hello! e primul ei prieten, nu are de unde sa stie ce trebui sa simta in momentul ala.
eu iti recomand sa iti iei inima in dinti si sa il saruti, pana la urma, nu ai nimic de pierdut
slabe sanse sa ti se faca rau