Spune-i si cine esti, candy. eu am primit o gramada din astea si desi vroiam sa cunosc fetele, erau mult prea timide. prin urmare nu stiu nici azi cine mi-a scris scrisoare, biletel, felicitare sau altele.
pune-i pe banca biletelul. si fii detaliata. si zii cine esti si ce vrei de la el si ce stii despre el. si mai ales zii ca il doresti. fa-l sa te viseze noaptea, sedu-l. scrie cuvinte frumoase, apetisante, senzuale. atrage-l, cucereste-l si va fi al tau.
ideal ar fi sa te iubeasca si el si sa aiba sentimente pentru tine.
daca nu, atunci macar iti vei implini fantezia.
dar scrie-i cine esti. te rog.
Buna!
Cred ca este o idee buna, si nu prea.
In primul rand, sunt de acord sa iti exprimi sentimentele liber si sa ii spui, in mod sincer, adevarul.
Dar pe de alta parte, ideea de felicitare, in opinia mea, mi se pare cam puerila. Fie i-ai putea spune in fata, simplu: 'Te plac', fie i-ai putea scrie un biletel in ora (dar sa ai grija sa nu ajunga la altcineva!).
Cu @evrika nu prea sunt de acord, intrucat daca scrii biletelul prea explicit, in sensul ca ii dai detalii despre cum te simti in legatura cu el, cum il visezi, cum iti bate inima etc., se poate folosi de aceste lucruri in potriva ta pentru a te rani!
Lucrurile simple functioneaza intotdeauna, iar daca el va avea o reactie pozitiva, de-abia atunci poti complica povestea!
Succes!