"dantura, îmi trebuie câteva zeci de mii de lei sa mi-o fac ...am o șansă să îmi găsesc o iubita și în acest context? "
dacă ai banii de mai sus, ți se deschid toate porțile! (mai puțin ale raiului, deocamdată)
Bine, dar pe langa genetica, gandeteste-te ca altii poate au si o igiena mai buna decat a ta? Poti sa mananci si 5 ciocolate pe zi, iar atat timp cat te vei spala bine pe dinti, folosind ata dentara si apa de gura, la o ora dupa mancat dulce, vei fi ok. Dupa ce mananci orice, in gura ramane un mediu acid si e bine sa clatesti mereu cu apa din abundenta, va ajuta si asta la amanarea distrugerii smaltului(e stratul protector cel mai important care nu se mai reface cu nimic, ci doar se corodeaza pe masura ce imbatranim).
Din pacate raspunsul ar fi nu, cred ca nicio fata nu ar fi tentata de asa aspect. Totusi dintii nu cad de azi pe maine, asta inseamna ca ai tot avut probleme care au dus aici si fiindca nu le-ai rezolvat, acum trebuie sa scoti si mai multi bani din buzunar. Asa se intampla mereu, patim toti asa cu sanatatea daca nu ne formam cultura preventiei. De aceea eu consider ca parintii care nu dau doi bani pe sanatatea dentara a copilului sunt iresponsabili, acestia din urma ajungand apoi la 25-30 cu probleme nasoale.
Nu. momentam. Oricine s-ar speria. Dantura e o parte foarte importanta din aspectul fizic, schimba tot