| ancutaconserva a întrebat:

Am probleme cu menstruatia nu a mai venit de 9 luni, si am burta umflata, ce ma fac?

13 răspunsuri:
| Anemona a răspuns:

Vezi si tu, fa un test de sarcina. Eu sunt virgina si tot nu mi a venit ciclul 7 luni.e vorba de o dereglare hormonala. Poti merge la medic happy E cel mai bine.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O să faci un bebe Ancuța dragă.

| Wihox a răspuns:

Nu stiu. fa-te pompier. Ce sa te faci?

| Stein a răspuns:

Felicitări!
O sa fii mămicăhappy

| h3r a răspuns:

Ce'ti mai place shaorma...

| Xtadelo a răspuns:

Sa ne spui daca e baiat sau fata.hee hee

| Pozitivca a răspuns:

Buna,dar ai avut relatii sexuale? amintesteti cind? pleaca la o farmacie si procura teste de verificare a sarcinii cel mai bine este sa cumperi 2 sau chiar 3 ca sa fie mai exacte, sunt doua variante sau esti insarcinata, sau ai racit si nu ti se incepe menstruatia, cel mai bine procura testele cit mai urgent apoi pleaca rapid la un medic ginecolog. Succes!

| zxzx a răspuns (pentru Pozitivca):

LOL, tu chiar crezi? Face misto...

| Pozitivca a răspuns (pentru zxzx):

Eu daca sincer uras persoanele care mint si fac misto pe seama alt cuiva, dar e treaba ei stii cum este o zicala nu te juca cu focul ca te vei frige, asa si ea daca se joaca cu problemele legate de sanatate sau de copii de ele poate da eu doar mi-am expus parerea...

| alexxxu a răspuns:

Sa va traiascalaughing))Ai nevoie de nasi?

| xAnnabella a răspuns:

Esti insarcinata!

| cr33pygirl a răspuns:

Ti'a crescut o conserva in burtarolling on the floor)
Ce ratati frate!

| thunderstorm a răspuns:

Daca nu ai facut prostioare, atunci sigur ai ceva probleme cu menstruatia.Sigur trebuie sa mergi la un medic, sa intarzie 9 luni e ciudat.