Numai daca esti pe abonament sau ai sunat de pe tel fix poate sa ceara desfasurator, ia ti si tu o cartela fara sa stie si foloseste o numai cand il suni pe el si atunci e totu bine
Asa gandesti acum pentru ca esti tanara. da cand o sa ti aduci aminte peste ani o sa razi..cum sa l iubesti pe el mai mult ca pe ai tai? explica-le cum sta treaba, si daca nu inteleg atunci. spune-i iubitului tau sa faceti o pauza nu stiu ce..sase obisnuiasca parintii tai sau gasiti alte moduri de comunicare(fiti mai discreti )
Foarte inteligent..am fost si eu intr-o situatie identica.
Pai eu nu ma obosesc sa le mai explic, deoarece nu inteleg. ei o tin una buna cu decizia lor. Si am mai facut pauze din astea. acum incercam sa fim mai discreti. Multumesc mult de raspuns>
Pai nu prea ai ce sa faci, fiind minora probabil ai tai au acces la abonamentul de de telefon. Singura idee e sa ii spui respectivului sa nu raspunde la niciun nr de telefon necunoscut si asa nu isi vor da seama catre cine ai sunat. Spui ca era o prietena si gata.
Daca ai abonament la cosmote pe desfasurator nu iti apar ultimele 3 cifre ale numărului. Sterge numarul lui din telefon si le spui ca e numarul unei prietene iar acum si l-a schimbat. Si eu am păţit la fel dar aveam la Orange si aparea numarul iar ei stiau numarul prietenului meu. Te învaţă ceva de acum da-i apel prietenului tau si sa te sune el asa nu au nici o sansa sa vada daca ai vb cu el sau nu.
Multumesc. deci poate vedea doar daca am sunat eu, nu? daca ma suna el nu e nicio problema?
Da. Daca ii dai doar apel nu se vede si nici mesaj sa nu ii trimiţi ca se vede :d. La mine a iesit urat de tot