Pai si eu fac la fel cand ma plictisesc de unele fete, sincer iti spun, deci si el poate s-a plictisit de tine sau pur si simplu e ocupat.Bafta!
Pai dupa parerea mea baiatu` e cam shmecehrash am patit`o si eu paraseste`l nu merita majoritatea sunt la fel stai linistita daca chiar tii f mult la el nu-l mai cauta prefa`te ca nu`ti pasa ca iti ocupi timpu cu altceva... iesi la cumparaturi cu prietenele...la cinema... mergi la party`uri ...in parcuritraieste`ti viata si el o sa vina singurel la tine implorandu`te sa va impaca`ti atunci va fi alegerea ta sper ca te-am putut ajuta:* ai grija de tine
Nici eu nu inteleg dar cred ca I-ai facut ceva sau a aflat ceva de te ignora. sau pur si simlu e ocupat eu nu am de unde sa stiu cu ce se ocupa dar...nu stiu ce sa zic... Incearca inca sa v cu el poate se va rezolva daca il vrei daca chiar nu te intereseaza... lasa-l dra totusi incercati sa lamuriti totul! Daca te-am ajutat imi pare bine, daca nu aspet alta intrebare! te pupy
Pai sunt cateva variante!
1. Te inseala(scuze ca am spus-o direct)
2. Poate e prea sufocat de tine(cam greu)
3. Poate chiar are treaba si doarme cam mult.
Eh... oricare ar fi raspunsul... poate unul dintre cele 3 sau poate altul... cel mai bine ar fi sa te intalnesti cu el si sa discutati despre asta! Daca evita sa-ti spuna motivul aburindu-te cu cine stie ce chesti spune-i direct ce crezi ca face si incearca sa-l faci sa recunoasca.
Nu sunt prea buna la asa ceva, dar incerc si eu!