| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Am pus o intrebare aseara: http://www.TPU.ro/......a-spun_2/. Acum vreau sa va povestesc ce am mai facut. Am mers azi la intalnirea cu D. doar sa vad ce iese dar sincera sa fiu mai simtit extraordinar, ne-am sarutat mult si a ramas ca mai vorbim. Inainte de intalnirea cu D. i-am zis fostului ca e posibil sa ne impacam. Azi m-a intrebat si am ramas ca ii zic luni. Cum as putea sa-i zic ca nu mai vreau sa fiu cu el fara sa-l ranesc pentru ca stiu ca ma iubeste? D. mi-a spus ca inca nu e hotarat pentru ca ar mai fi o fata care ar vrea sa fie cu el si nu stie pe care sa o aleaga. Cum sa-i spun lui A. ca vreau sa fiu cu D.(el zice ca isi bate doar joc de mine)? Si daca ar fi sa nu iasa nimic cu D. ar mai avea vreun rost sa ma intorc la A.(el mi-a spus ca ma va astepta oricat si ca oricand pot sa revin la el)? Sfaturi pls... funda logic:*:D

Răspuns Câştigător
| WhiteRose a răspuns:

Stai linistita, nu o sa pateasca nimic, saracul... nu pot sa cred ca e in stare sa accepte orice doar ca sa fie cu tine
Tu la A. nu te gandesti deloc, nu? Am inteles din tot ce ai spus ca nu stii tu ce sa alegi, dar se pare ca iti place mult D. te simti bine cu el, atunci ce mai stai pe ganduri?

Eu cred ca D. este, dupa cum ai zis si tu unul care te va folosi asa putin doar de distractie, in timp ce mai are si altele. Vad ca A. este genul care ti-ar ierta orice numai ca sa fi cu el dar nu inteleg ce-i place la tine daca tu nu-i raspunzi la fel.

Probabil vei fi cu D., vei suferi, te vei intoarce la A. dar poate va fi prea tarziu.

dar tie oricum nu-ti place A., asa ca d c sa te intorci la el, iti place doar cum se poarta cu tine si nu asa trebuie sa fie intr-o relatie, se va termina si asta cand va vedea ca nu ii raspunzi la fel.

Succes orice ai face! si sa stii ca nu te judec, am spus doar ce cunosc din experienta

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sper ca în curând să te nimereşti şi tu între un el şi o ea şi ăla să vă joace pe amândouă, ca să vezi cum e.
Urât tare ce-ai făcut tu.
Eu să fiu unul dintre ăia doi, l-aş căuta şi pe celălalt şi ne-am pune să-ţi facem viaţa grea!

| FataCuOchiiCaprui explică:

Am uitat sa mentionez. Mi-e frica sa nu faca A. vreo prostie pentru ca aseara m-a sunat beat mort si plangea in telefon. A zis ca ma iubeste enorm si fara mine viata lui nu are rost. Nu vreau sa pateasca ceva... :-s

| Sin a răspuns:

Esti tare mandra de tine, nu?
Eu zic sa nu ramai cu niciunul! Nu meriti pe niciunul din ei, dovada e caracterul tau. Oare daca apare un altul o sa-i faci si lui D ce i-ai facut lui A?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sfatu meu e sa vzi pa cre il iub cu adv si cre crezi ca merita sa fi cu el...nu te lua dupa vina cr eio potri fostului ca l-ai folosit...pentru ca inima trebuie s zic nu ratiunea capish? nu va fce nimic t sperie ca sa nu il parasesti cu adv. dar eu asi zice sa ii lasi pe ambii o perioada si dupa ce te-ai calmat complet vezi tu c fci si desig nu uita la se spui ca ai nevoie de timp.la amandoi in acelasi timp fata in fata ok? funnda plz