| RAY a întrebat:

Am pus o intrebare toti baieti mi-au raspuns ca vor relati serioase,ciudat atunci de ce vad cu ochii mei ca majoritatea vor doar sex? cel putin asta vad, si asta imi spune multe fete, unde e adevarul?

Răspuns Câştigător
| Delmoniko a răspuns:

Toti barbatii vor sex fara relatie, femeile vor relatie fara sex (ma refer la primele cateva zile). Intelegi problema noastra? De obicei, barbatii spun ca vor o relatie serioasa doar ca sa se culce cu ea mai repede si sa-i dea papucii.

| RAY explică (pentru Delmoniko):

Un raspuns sincer,ai dreptate,de fapt ca vanator asta vream sex ca sa inmultim specia iar ea ca culegatoare vrea o relatie serioasa pentru ca trebia sa creasca acel copil, urmatoarea intrebare e in viitor, chiar in prezent se va destrama semificatia familiei? imagineazati un viitor in care putem face sex cu oricine fara riscuri, boli, sentimente

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Adevarul e undeva la mijloc,Ray.
Cu totii cautam dragostea,omul nu e plasmuit sa traiasca singur.
Modul in care,insa,fiecare ajunge la ea este foarte diferit.
Multi se simt impliniti sarind din aventura in aventura,pana cand blazati si plictisiti sau se trezesc singuri amintindu-si de tineretea "glorioasa",sau fac un compromis si pastreaza alaturi ultima dintre aventuriere.
Pentru o relatie serioasa,nu sexul are importanta in primul rand,ci mintea si sufletul fiecaruia,cat de mult tinem fiecare la conditia noastra de om.
Daca sunt o persoana care ma multumesc cu putin,voi cere putin,voi cauta si mai putin si voi fi un "fluturas" care zboara din aventura in aventura.
Daca vreau mai mult,e mai greu,dar am si puterea si forta sa rabd,ca sa obtin ceea ce vreau.
O relatie serioasa implica multe si chiar daca tu esti dispus sa le oferi,nimic nu-ti garanteaza ca partenera pe care o vei considera tu potrivita este pe aceeasi lungime de unda cu tine.
Sunt atat de multe nuante ale conditiei de om,sunt atatea posibile variante,incat,crede-ma, decat sa stai sa te gandesti, mai bine actionezi direct, o data si o data, tot vei ajunge acolo unde iti doresti!

| RAY explică (pentru greece12):

Eu sunt ateu nu cred in suflet, da ai dreptate o relatie serioasa e altceva, dar daca nu vrei relatie serioasa de ce nu e ok o aventura?

| greece12 a răspuns (pentru RAY):

Pentru ca ai putea rani cealalta persoana.
Nu poti stii cum gandeste si ce spera o persoana de sex opus si, de obicei, fetele isi doresc o relatie, nu o aventura.
Risti?

Sunt de acord cu tine, de fapt de la inceput i spui ce vrei nu sa o minti e asta e bataie de joc nu e civilizat sa faci asa, crezi ca majoritatea vor relatie nu aventura dar de ce?

In aventura dau mult si iau putin,in timp ce in relatie dau mult si iau si mai mult, pe termen nelimitat.
Toate astea se intampla, Ray, pentru ca asa e omul, nu poate da nimic fara sa nu astepte sa primeasca ceva in schimb!
Si e o conceptie foarte gresita!

Te superi daca isi cer sa vb in pv

Scrie-mi in privat ce te framanta, Ray! Cu curaj.
Astept!

| Maskeried a răspuns:

Adevarul?

Sunt unii baieti (ca mine) care vor si pot sa aiba o relatie serioasa, insa sunt si cei care prin relatie serioasa vad: sex. Atat. Poate o scurta implicare emotionala.

| RAY explică (pentru Maskeried):

Deci pentru uni relatia inseamna aventura de fapt ai dreptate

| ByCats a răspuns:

Daca o sa cauti destul sunt si baieti care nu vor doar astawinking

| RAY explică (pentru ByCats):

Nici eu nu vreau doar asta