| diana_8094 a întrebat:

Am ramas insarcinata dk am facut sex protejat in timpul menstruatiei? astept mai multe parerisad dau funditabig grintongue

Răspuns Câştigător
| Crisstina a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata! Deoarece fertilitatea este foarte foarte scazuta in timpul menstruatiei.Nici daca faci fara prezervativ, nu prea exista sanse sa ramai insacinata in timpul menstruatiei. Mai ales daca v-ati protejat! Stai linistita, nici gand de asa ceva! Oricum, ma bucur ca te gandesti la protectie, prezervativul nu numai ca previne o sarcina nedorita, dar si protejeaza de bolile cu transmitere sexuala!

9 răspunsuri:
| Byankaa66 a răspuns:

Pai daca ai facut protejat si prezervativul nu s`a rupt nu ai cum sa fi insarcinata si cred ca atunci in perioada aia riscu de a ramane insarcinata e foarte mic

| issa_3630 a răspuns:

Eu zic ca nu daca ai facut-o protejatbig grin

| ATHOS a răspuns:

Din acest punct de vedere poti sa stai linistita. In schimb nu poti sta linistita datorita lipsei tale de cunostinte in domeniu. Ar fi bine sa pui mana pe carte si sa citesti, sa afli tot ceea ce ar trebui sa stii.
Multa bafta!

| macktk a răspuns:

Clar nu. Sunt destul de mici sanse sa ramai insarcinata cand esti la menstruatie chiar si atunci cand nu te protejezi. In consecinta, tu te-ai si protejat, deci nu esti.

| zeeeeeex a răspuns:

Pai de ce faci sex protejat? Sa nu ramai insarcinata nu? Nu draga mea nu ai cum ramane insarcinata doar daca nu s-a spart prezervativul si chiar si asa din cate am inteles sunt anumite zile in timpul mestruatie cand nu poti ramane insarcinata (nu bag mana in foc... poate te lamureste cineva si pe tema asta).

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai probabil nu. Perioada menstruala are risc minim de sarcina, iar prezervativul are o siguranta foarte inalta. Asadar, riscul este nesemnificativ, practic il poti trece cu vederea, fiind aproape 0.

| Bianca_2742 a răspuns:

Daca ai facut-o protejat nu stai linistita!

| Amelia87 a răspuns:

Da, felicitari!

| Molly1 a răspuns:

laughing in perioada mentruatiei riscul e cel mai mic laughing poti sa o faci si neprotejat din cate am auzitwinking