| Frogie a întrebat:

Am ramas socata cand am vazut intrebarile postate de fete sub 14 ani care spuneau ca si-au inceput viata sexuala! Care este parerea voastra despre lucrul asta? Nu credeti ca exagereaza? La varsta lor eu ma jucam cu papusile in fata blocului. Parerea mea e ca isi distrug cea mai frumoasa perioada din viata, copilaria... sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, imi pare foarte rau pentru ele ca isi distrug copilaria, intr-un fel nu e doar vina lor, ci si educatia, au acces la prea multe informatii, prea mult sa face tam-tam despre sex si ele fiind naive, curioase, nici nu stie cu ce se mananca dar ele o fac normal sa vada cum e... din pacate mai tarziu vor realiza greseala facuta, multe dintre ele isi fac prieteni mult mai mari ca ele care desigur ca vor sex si ele cred tot ce li se spune, cad in plasa si se las convinse de ei si isi incep viata sexuala, e adevarat ca e si vina lor dar nu prea stiu ele mare lucru, nu isi dau seama ca nu e ceea ce pare si ca asta le poate aduce si multa suferinta, dar fiecare si-o face cu mana lui, fiecare cu viata lui, daca ele vor nu ai ce sa la faci, doar sa le sfatuiesti dar daca nu asculta, e treaba lor.Greseala se plateste, multi parinti normal ca nu au habar de ce fac fetele lor...

43 răspunsuri:
| beatriz_1407 a răspuns:

Eu cred ca parinti nu am nici un fel de vina ...pentru ca ei isi trimit "fetele cuminti" la scoala iar ele merg dupa scoala, iar la terminarea cursurilor merg acasa, de unde ar putea sti parintii lor ca nu au fost la scoala. fiecare fata isi face colpilaria dupa bunul ei plac fericit a sau mai putin fericita. e adevarat ca uneori aceste lucruri se intampla si din cauza vieti familiale mai mult sa mai putin placuta dar totus singura vina o au ele.

| unknown_5004 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa ne vedem de ale noastre. asta vreau ele asta fac.

| bibya a răspuns:

Mie mi se pare complet stupid asa ceva dar ce sa le faci uni trebuie sa invete sa isi foloseasca capul nu gluma.Bye all! pup mare

| Alice_6278 a răspuns:

Sunt intr-o parere cu tine.nu zic ca sunt mare dar niciodata nu am procedat si nu voi proceda ca alte fete.ai destula dreptate zicind ca isi distrug cea mai frumoasa perioada din viata, kopilaria. dar sa vezi cand vor careste mai mari vor regreta acest lucru dar va fi prea tirziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai drepate! este cea mai frumoasa perioada a vietii! ele trebui sa se joace sa invete si pe la 17 18 cel ptn sa-si inceapa viata sexuala! mai sunt de vina si parintii pentru ca nu vb cu ele! educatia pe care le ofera! anturajul poate fi iar un pericol!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casami zica numarul lor de mob si sa fac cu ele?

| raisa1993maria a răspuns:

Ai perfecta dreptate, dar din pacate dunt din ce in ce mai multe cazuri chiar si copii care nasc copii si nu ma refer la varsta de 16-17 ani nu ca atunci ar fi prea mari dar situatia asta se intampla si la 13-15 ani, ciudat dar adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De vina este gena. ce se naste din pisica, tot soareci mananca; daca masa a fost o taratura, fata de ce ar fi altfel? sunt niste pustoaice de o prostie rara, usuratice...neexclus ca pe viitor sa ajunga niste cordaciuni de 2 bani care vor umple centurile.aici duce lipsa de cultura si de personalitate care trebuie sa fie cotrolata de parinti, ei avand o influenta in cea mai mare parte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar so distrug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptae zici ca sa antorss lume cu fudul an suss pre absurd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trimitetile la mine