Cam dubios ce spui tu.
Si eu ma atasez repede de cineva si imi pasa cam mult si de obicei tot eu sunt ala de sfarseste ca prostul(pe romaneste).
Dar dureaza ceva timp la mine pana reusesc sa sting tot din mine.
Sa stii ca inclusiv o relatie la distanta, daca stii cum sa pui problema din start, distanta aia se transforma in apropiere si in trai comun, desigur intr-un timp nu foarte mare.
Si da, ca ai ranit-o.Dar esti baiat mare si e cazul sa-ti asumi lucrurile pe care le faci.
Multa bafta in Suedia.
Esti foarte superficial in relatii si gandire.
Probabil ca nu ai suferit destul in viata, ca sa simti pe propria-ti piele, ca deciziile tale ranesc si dor.
Nu-i nimic, viata iti va platii inzecit si intr-un final, vei invata tu.
Personal, te vad ca un copil razgaiat, care vrea tot ce vede pe strada, indiferent de consecintele care iti aduc acel lucru.
Multa, foarte multa imaturitate si imprudenta, sa te joci cu sentimentele altora, fara sa-ti pese.
Nu te mai băga într-o relație dacă nu ești capabil de a avea o relație stabilă.
Rănești fetele degeaba. Ești superficial și nu știi ce înseamnă să iubești cu adevărat.
Si ce vrei? Sa iti usurezi constiinta, sa ti zicem ca e ok sa ranesti fetele pentru ca...asa esti tu? La ce le mai dai sperante de la bun inceput?
Nu le mai face sa se îndrăgostească de tine. Serios îți zic. Nu e bine sa ranesti pe cineva. Dacă tot nu te poți atașa, nu le da speranțe, spune le de la început ca nu vrei relație serioasa, găsește o soluție, fii mai ponderat, mai rece. Poți sa dai peste cineva de care sa scapi greu e stresant sa ști. Dar în afara de asta e vorba ca nu este ok ca ele sa sufere, nici tu de altfel.
linarkfts întreabă: