Bună.
Ăsta nu este un motiv întemeiat să nu vorbească cu tine, în mod normal ar trebui să te aprecieze pentru sinceritate, dar nu este cop la minte, se vede de la o poștă.
Pa, pa.
De ce mereu trebuie sa ne gandim la sentimentele celorlalti si sa uitam ceea ce simtim noi? Nu te lua dupa chestiunea asta. E viata ta, deciziile tale iti apartin. Daca tine la tine vrea sa te vada fericita. O sa ii treaca, fi convinsa de lucrul asta, daca nu.nu iti este un prieten adevarat!
Pune sentimentele TALE pe primul loc.Nu a altora. E o greseala mare!
Cand ai zis ca tii doar ca la u prieten ai pus in paranteza cred... parerea meah, gandejete-te in primul rand mai bine la ccea ce simty pentru el.
2. daca chiar numa ca prieten vrei sa ramana in *viata uh*, cu toate ca l-ai refuzat vb cu el, ce face, cum se simte, tine o cenversatie, dai o imbratisare *usoara* ca doar amicii fac asta intre ei. Incearac sa nu il faci sa se simta prost din cauza refuzului si asta sa va faca pe amandoi sa va *indepartaty unul d altul, ca nu merita, sincer. Succes
Pai tu vroiai sa te stranga in brate? pe tine daca te-ar refuza cineva, tu cum ai proceda, cum te-ai simti?
Pai eu de abia incerc sa fiu cu baiatul pe care il plac, dar stiu ce a facut o prietena!
Intai trebuie sa ii ceri scuze, iar apoi sa ii spui ca tu tii la el ca unui prieten, (nu iubit) dar sa i-o spui frumos! pentru ca asa se poate supara mai tare!
Bafta! multa! :
Hey e normal sa reactioneze asa. Incearca sa vorbesti cu el si sa-i explici ca tii la el doar ca la un amic. Poate va intelege :*:* Oricum cu timpu o sa-i treaca >:d