| sonia18 a întrebat:

Am s eu o intrebare in special pentru baieti: Ma roade curozitatea sa stiu c simte un baiat cand pune mana pasa... s sani big grinbig grin(sper sa raspundeti cu seriozitate pentru ca nu maintereseaza glumele tampite ) multumesc

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa. ce sa zic...eu nu simt altceva decat placere.acum depinde cand te referi... poate fi vorba de actul sexual.sau...cand sunteti singur...si e tarziu..., sau la modul general? eu unu cred ca senzatia... e reciproca...adica...asa crd... pot sa ma insel bineinteleslaughinglaughing...

| SweetCandy a răspuns:

Placere si atractie....asta simtebig grin

| abis a răspuns:

Ce sa simta, simte ca este excitat. Si asta ii place teribil de tare. Baietii reactioneaza mai mult la stimuli vizuali (mana lor pe sanul fetei, de pilda) si tactili... Asta e, asa i-a construit natura.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ce sa simta, e atractie sexuala, se excita, asa incepe totul si e foarte ok...se presupune ca si fetei ar trebui sa ii placa. Daca nu e cazul inca, e prea devreme...va veni si o vreme cand va tanji dupa asta si uneori e prea tarziu laughing

| deleuandrei a răspuns:

Eu de exemplu pun mina pe sini ffffff des as spune in fiecare seara si nu simt nimic dar stii ce este asa suntem noi baietii ne place sa punam mina la sini si la pasarele caci unde altundeva sa stam cu minele?rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| valy a răspuns:

E o senzatie super

| Encore a răspuns:

Daca eram fata stateam numai cu mainile pe sani rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| darkangel_1305 a răspuns:

Salut sunt baiat...si cred ca ii o placere nu stiu cum sa explic nu pot sa explic prin cuvinte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce sa simti. te exciti :d e ceva frumos & excitant, cel putin pentru mine. simti placere si simti cum ti se scoala _)_ laughing