Explică-i ei toate astea. Cel mai probabil, reacţionează aşa pentru că ţine la tine sau, din pur orgoliu. Te va asculta, vorbeşte cu ea şi fii cât poţi tu de sincer.
Nu-i mai da atentie, nu mai incerca s-o convingi ca tu esti baiatul cel bun Iar ea se inseala in privinta ta. Cu cat ii dai mai multa atentie Cu atat o indepartezi mai mult, Las-o pe ea sa munceasca la tine Nu inversul.
Codrut, cu siguranta relatia ta cu aceasta fata se va imbunatati in momentul in care vei fi sincer si deschis cu ea. Increderea in tine te va ajuta sa restabilesti o prietenie frumoasa. In ceea ce priveste prietenii tai, cei adevarati, vor accepta relatia ta cu fata pe care o iubesti. Succes!
Daca vrei sa vorbim mai mult ne poti contacta la andreea. onutu@terapie-psihologica.ro.
Multumesc pentru sfaturi sincer m-ati pus pe ganduri... din pacate i-am spus mereu sincer si stie si ea prea bine asta dar undeva in gandul sau sfetul ei ea tot crede cei spun altii.
Am omis un lucru. am discutat mereu cu ea si mi-a spus de vreo 2 ori ca sa mai fie la fel nu poate. sa radem noi in continuare de ea pentru ca ea nu mai pune la suflet si nu mai are rost sa sufere pentru mine.