Buna!
Eu zic ca ar trebuie sa ii spui in fata Daca ela spus foarte clar ca vrea sa va impacati Nu ai de ce sa fi timida Vorbeste cu el si spune-i asa '' Iti mai aduci atunci cand spuneai ca vrei sa ne impacam? M-am gandit foarte bine si sunt de acord '' Daca nu ai curaj fata in fata vorbeste cu el pe mess sau la telefon
Daca stai asa si astepti...nu vei obtine nimic Ai incredere in tine!
Mult succes!
Spune-i pe mess sau trimite-i un sms, intalniti-va, spune-i direct, o sa fie mai bine
Buna, intr-un fel el nu a procedat cum trebuia cu tine, adica sti cum e, cand te-a lasat l-a durut undeva(scuza-mi expresia), si acum tot el vine si vrea sa va impacati, sti cum e, abia cand pierzi pe cineva iti dai seama ca de fapt inseamna mult pentru tine, asa si el, acum poate a realizat ce a pierdut si te vrea inapoi, o sansa eu zic ca merita sa ii acorzi daca inca il iubesti, abordeaza-l cu incredere ca nu se stie niciodata, si poate veti fi iar impreuna si veti fi fericiti, si eu i-am acordat o sansa iubitului meu si nu imi pare rau, vb cu el si spune-i ce simti.
Chiar a fost un prost ca nu si-a dat seama, dar e foarte scuzabil pentru ca multi patim asta...ne dam seama prea tarziu de ceea ce avem in mana! Daca chiar iti doresti sa reiei relatia eu zic ca pentru inceput sa-l obligi sa renunte la relatia actuala, ca degeaba zice ca n-o iubeste daca nu ii da drumul. Apoi e de asteptat sa faci tu urmatorul pas si sa vorbiti deschis depre ce nu a mers inainte in relatie si ce puteti imbunatatii! Succes!
Pei...ar trebui sa ii spui repede ca si tu vrei sa va impacati. daca ti la el iti va fi usor sa ii zici. vorbeste cu el.despre orice si o sa gasesti tu momentul potrivit sa ii zici.eu asa as face
Sunteti amandoi timizi, stiu cum e, si eu sunt timida. dar el ti-a zis ca te iubeste, ca te vrea inapoi. si-a facut curaj si a reusit. dar acum simte ca si-a facut datoria. ca a facut tot ce putea si ramane ca tu sa ii raspunzi daca il vrei si tu sau nu. dar grabeste-te pentru ca iti va fi tot mai greu sa ii raspunzi pe zi ce trece
Stiu cum este, acelasi lucru am patit si eu.Numai ca eu m-am despartit de el si mi-a parut bine la inceput pana mi-am dat seama ca este greu sa stai departe de o persoana care ti-a fost alaturi atata timp.
Daca vrei sa te impaci cu el din inima tot ce trebuie sa faci e sa fii sincera cu el si sa ii vorbesti deschis. Poti incepe prin a te baga in seama cu el si sa incepi sa ii aduci aminte de clipele frumoase petrecute impreuna.Si ai sa vezi ca totul va veni de la sine. Spune-i ca inca mai tii la el si ca vreti sa va impacati.Stiu ca totul va fi bine.
Aveti grija de voi>