| youaremyfavouritecolour a întrebat:

Am sa pun din nou o intrebare numai pentru baieti:BAIETI voua cum va plac fetele sa fie machiate sau naturale?(tin sa mentionez ca nu vreau raspunsuri in gluma
0

Răspuns Câştigător
| gabytz18 a răspuns:

BUna. Nu cred ca e placut sa te trezesti dimineata langa partenera si sa nu o recunosti vazuand-o nemachiata. Ma refer la fetele carora trebuie sa le iei machiasul cu spaclul si dupa aia sa freci cu smilgher ca sa ajungi la pielehee hee). PArerea mea e ca daca nu se intrece limita e ok. In general imi place naturalul.

13 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Un creion de ochi, putin rimel si strugurel sau luciu de buze si atat.Nu trebuie alt fard(pudra, fond de ten etc).

| ZK a răspuns:

Lui Lucifer ii plac cele machiate foarte strident.laughing

| NeimaginabilA a răspuns:

Eu vreau nemachiate, nu machiate unpic sau natural.
Cu cat o fata este mai machiata cu atat e mai fenminina, cand baietii se maturizeaza se satura de atata feminitate.
Totusi, ce spun eu acum sunt numai niste vise, chiar exista fete care nu se machiaza deloc? Nu! Sunt nascute machiate si vor muri machiate.

| ilovesluts a răspuns:

Servus, numele meu este Constantin sunt BARBAT si la mine in gospodarie femeia nu are voie machiata, nu are voie rujata, nu are voie sulemenita o femeie adevarata trebuie sa aiba forta in vena si sa puie mana la treaba pentru ca pamantul nu se ara singur.Trebuie sa puie mana sa faca di mancare la cei 9 copii.Ma chemat Costel trebuie sa plec la cules de porumb.Servus

| SookiexD a răspuns:

Putin creion pe la ochi, parul aranjat si frumos, fara ruj ca se duce tot farmecul... cat mai naturale, dar sa aiba unpic de still tongue (cel putin asta e parerea mea).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista o regula, depinde de fata fiecarei fete. Un lucru este cert:machiajul exagerat, nu arata bine si lasa o proasta impresie.

| Hash001 a răspuns:

Nu in exces, poate doar in zona ochilor dar le prefer nemachiate.

| MadalinNedelcu a răspuns:

NATURALE! Si machiate insa sa nu iasa in evidenta, ci doar sa aduca un plus de lumina pe chip.winking

| Senaris a răspuns:

Un luciu de buze nu strica. atat, nimic mai mult. dar se pot lipsi si de asta deci - nemachiate, cel putin eu prefer frumusetea naturala happy

| simplej a răspuns:

Poti observa cum toti raspund ca le plac fetele mai naturale, dar pe strada sau oriunde ai sa vezi ca ei se uita salivand numai dupa fete foarte machiate. Nici eu n-am reusit sa-mi explic acest fenomen.

| xSK1N3Tx a răspuns:

Sall... Depinde daca ii sta bine sau nu! Eu asta zic. Dar cred ca machiatele is mai frumoase

| opsy091 a răspuns:

Depinde de fata si de machiaj. Sincer prefer naturale, dar daca se machiaza putin nu e nicio problema. Sunt unele care se machiaza prea mult si apoi mai intreaba "Imi sta bine?" o. O

| Stefan_Scoarta_1995 a răspuns:

Naturale...