| mada001 a întrebat:

Am sa va impartasesc si eu povestea mea, pe scurt si am sa incerc sa obtin cateva sfaturi din partea voastra. Deci, acum 4 ani m-am indragostit de un baiat care s-a dovedit a fi cel mai jalnic baiat pe care l-am intalnit si care mi-a distrus increderea in mine si in baieti...Cu putin timp in urma am decis sa incerc sa il uit.dar nu reusesc sa ma atasez de nimeni, cand sunt cu un baiat, ii gasesc mereu defecte, intru in depresie.Acum am o alta relatie cu un baiat de nota 10.Se comporta super, doar ca eu deja incep sa imi pun semne de intrebare, simt sa nu-mi place si mi-as dori sa aflu daca voi ati putut sa va atasati de cineva, in timp, chiar daca inainte nu aveati nici cea mai mica legatura cu acea persoana... Va pupic! Astept sa va citesc parerile!:*

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cu timpul mai uiti de trecut si incerci sa te atasezi de altul, am trecut si eu prin asa ceva si eram convinsa ca toti barbatii sunt la fel dar am cunoscut pe cineva care mi-a demonstrat exact contrariu

| Adelinesmile a răspuns:

Am fost in situatia ta. Prima dragoste. Lol. As fi facut orice pentru el, dar el doar profita si stiam foarte bine asta, dar nu ma interesa decat sa fiu cu el. Nu ma puteam imagina cu altcineva. Sau mai bine spus, nu ma imaginam fara el. Pana cand el a plecat in Norvegia si eu in Italia. Si cu toate ca in 3 luni de zile nu imi daduse macar un telefon, eu i-am ramas fidela. Pana cand. l-am cunoscut pe actualul. happy
Pur si simplu ma indragostisem de el de la prima intalnire. poate asa a fost sa fie laughing Si inca suntem impreuna si mi-a demonstrat de n ori ca ma iubeste, cu toate ca i-am mai gresit si stie asta. Am fost prea mult bataia de joc a altora, si ca asta sa nu se repete, eu imi bateam joc, cu toate ca tineam la el.
Nu stiu. eu as spune sa ai rabdare. Nu trebuie sa te chinui sa pui suflet pentru cineva. Cand iti vei intalni " perechea ", ca sa ii spunem asa, va fi inevitabil happy

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draguta.
Uite ce as zice eu sa faci cu baiatul de 10 : ii spui ca :
tu il placi, dar esti vulnerabila si ca ai fost ranita. acum iti aduni cioburile de inima de pe jos, si el sa te ia usor. Sa va cunoasteti intai, sa vedeti daca puteti fi si prieteni si iubiti - si asta un pic dureaza.

Te-am tzucat. sa ai grija cu el sa nu-l pierzi daca e bun, si mai ales sa nu-l ranesti.

| Sorinacio a răspuns:

Uita de baieti.

| mada001 explică:

Multumesc tuturor! Am sa tin cont de sfatul fiecaruia!:*