| psyho a întrebat:

Am sa va spun cat pot de scurt povestea mea.Acum o luna l-am cunoscut pe EL, varul prietenei mele.(la disco)l-am placut, m-a placut. dupa vrea 10 zile am inceput sa vb pe mess.(eram in al 9 lea cer). acum 2 saptamana ne am revazut iar, tot la disco, am dansat, si la un moment dat ne am sarutat.cand m-a condus acasa(duminica)mi-a promis ca luni ne vom vedea dupa amiaza, iar marti vom merge la gratar, miercuri urmand sa plec acasa(el stand la o distanta de 30 km de orasul meu)insa luni m-a sunat si mi-a zis ca a ramas la munca(in buc), marti la fel, desi tind sa cred ca totul a fost o minciuna.desi ne-am sarutat nu a poment nimic de faptul dk suntem impreuna sau nu. o saptamana trecuse de cand nu ne-am vazut, timp in care nu prea a dat nici un semn de viata(la tel)vorbem decat pe mess. l-am lasat 3 zile, n-am intrat deloc pe mess.si nimic.nici un semn. bun. i-am dat ieri msg cu ce are de gand, si intervin cu o alta paranteza,(eu am 19, el 21, eu de aproape 2 luni am termint o rel de 4 ani, el cam la fel). raspunsul a fost:ca ma place si ca ar vrea oricand o rel cu mine, dar ca nu poate, ca nu e pregatit. l-am inteles.nu poate sa treaca peste ce i a facut fosta si banuiesc ca sufera in tacere, desi mie nu mi a zis nimic despre asta nixci macar pe mess. el abia ieri a aflat de rel mea.astazi am vb cu el si mi spune ca ii pare rau ca nu sunt si eu acolo(la el). ce sa mai inteleg? aseara cand am citit msg am zis ca mor, pentru ca il plac f mult si chiar crezusem ca impreuna vom trece peste tot.nu stiu ce sa mi cred, ce sa mai fac, dar mi dat iar sperante.sunt atat de dezamagitasad. rel mea anterioara nu a fost tocmai una roz, si parca nu am deloc noroc.ma simt atat de naspa.cateodata imi spun ca nu a fost sa fie, poate ma ast ceva mi bun. dar dc daca eu il vreau pe el?sadacum un an si ceva am mai fost desp de fostul 4 luni. m am intors la el tot in cauza ca nu mi gaseam pe nimeni desi am facut o gresela mare. dc dzeu vrea sa ma intoarca iar din drum? stiu.trebuie sa fiu tare.
imi cer scuze pentru scris dar am prb cu tst si multumesc celor care au citit!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Peste o relatie ratata nu se trece cu alta relatie, ci singura. Ia si tu o pauza, macar un an, nu 4 luni. Dumnezeu nu vrea sa te intoarca, dar trebuie sa ai rabdare. Lucrurile nu se rezolva peste noapte. Tipul pe care il placi e intelept, nu te foloseste ca vesta de salvare. Daca ati incepe acum o relatie, n-ati face decat sa va pansati ranile. Cand ranile s-ar vindeca, relatia ar muri. E mai bine sa luati o pauza de 1-2 ani, sa va vindecati ranile in linistie si singuratate, sa va reganditi premisele si abia apoi sa incercat o relatie normala.

| MihaiPloiesti a răspuns:

Deci mie imi e teama sa nu aiba pe alta la el acolo la tara si sa iti spuna tie ca nu poate sa treaca peste rel anter...(eu cred ca baieti trec mai usor) in fine eu zic sa te interesezi mai bine. Asta e parerea mea...ai grija ce faci

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Doar nu crezi ca e normal in primul rand fata de tine, sa accepti asa ceva, ideea ca el sa compenseze o relatie esuata cu o relatie noua, in care e mai mult ca sigur ca nu te iubeste, ci e doar o simpla atractie.
E o vorba, "de ce sa te legi la cap, daca nu te doare". Asa ca mai gandeste-te.

| psyho explică:

Multumesc pentru rasp. poate imi trebuie o pauza, dar imt ca nu pot. mi-e frica de singuratate, mi-e frica sa nu ajung iar sa ma resemnez, sa cred ca tot fostul e mai "bun". am luat in calcul faptul ca ar avea pe alta, dar am fost f bine informata ca cel putin acolo, nu are pe nimeni.si da.este baiat, ar fi trebuit sa-si revina, dar probabil nu are cu cine vb de chesia asta, mai ales ca intre baieti e rusinos sa spui ca suferi dupa o fata, ca na. e vb de orgoliul masculin.
asta e. sper ca macar sa se concretizeze lucrurile.

| maidemult a răspuns:

Pai parerea mea e sa stai un timp singura sa te distrezi, cred ca nu esti pregatita sa incepi o relatie noua, si dupa o relatie de 4 ani ai grija ce iti alegi.ca majoritatea sunt la fel, si nu te increde prea mult in el, lasa-l pe el sa fie in limba dupa tine sa insiste si etc.happy