Peste o relatie ratata nu se trece cu alta relatie, ci singura. Ia si tu o pauza, macar un an, nu 4 luni. Dumnezeu nu vrea sa te intoarca, dar trebuie sa ai rabdare. Lucrurile nu se rezolva peste noapte. Tipul pe care il placi e intelept, nu te foloseste ca vesta de salvare. Daca ati incepe acum o relatie, n-ati face decat sa va pansati ranile. Cand ranile s-ar vindeca, relatia ar muri. E mai bine sa luati o pauza de 1-2 ani, sa va vindecati ranile in linistie si singuratate, sa va reganditi premisele si abia apoi sa incercat o relatie normala.
Deci mie imi e teama sa nu aiba pe alta la el acolo la tara si sa iti spuna tie ca nu poate sa treaca peste rel anter...(eu cred ca baieti trec mai usor) in fine eu zic sa te interesezi mai bine. Asta e parerea mea...ai grija ce faci
Doar nu crezi ca e normal in primul rand fata de tine, sa accepti asa ceva, ideea ca el sa compenseze o relatie esuata cu o relatie noua, in care e mai mult ca sigur ca nu te iubeste, ci e doar o simpla atractie.
E o vorba, "de ce sa te legi la cap, daca nu te doare". Asa ca mai gandeste-te.
Multumesc pentru rasp. poate imi trebuie o pauza, dar imt ca nu pot. mi-e frica de singuratate, mi-e frica sa nu ajung iar sa ma resemnez, sa cred ca tot fostul e mai "bun". am luat in calcul faptul ca ar avea pe alta, dar am fost f bine informata ca cel putin acolo, nu are pe nimeni.si da.este baiat, ar fi trebuit sa-si revina, dar probabil nu are cu cine vb de chesia asta, mai ales ca intre baieti e rusinos sa spui ca suferi dupa o fata, ca na. e vb de orgoliul masculin.
asta e. sper ca macar sa se concretizeze lucrurile.
Pai parerea mea e sa stai un timp singura sa te distrezi, cred ca nu esti pregatita sa incepi o relatie noua, si dupa o relatie de 4 ani ai grija ce iti alegi.ca majoritatea sunt la fel, si nu te increde prea mult in el, lasa-l pe el sa fie in limba dupa tine sa insiste si etc.
AlexiaIordache întreabă: