| WTFuck a întrebat:

Am sa va zic ceva paai am avut un prieten arata ff bine ma roog nu cont am fost cu el e din Bucuresti eu nu sunt de acolo ci din bt vine aici la bunicii doar in vacantze deci am fost cu el apoi ne-am despartit ca cica el sta acolo eu aici si ca sigur voi mai vedea si alti baieti si nu a vrut sa imi faca rau. a mai venit inapoi fara sa anunte pe nimeni, a venit cu 2 zile inainte sa inceapa scoala si zicea ca ma place ne-am sarutat inainte sa plece ne imbratisam si chestii, dar eu tot ma gandesc la el si faze si astept sa vina la iarna si mai vb cu el si p mess dar na eu vreau sa va intreb ce inseamna asta ...adica oare simte la fel pentrumn? p. s el nu isi bate jog de mine avem prieteni comuni il stiu nu ar face asta big grin FUNDA
puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Alexxaaa a răspuns:

Eu cred ca tine la tine. daca nu ar tine la tine nucred ca iti zicea cuvintele alea (adica ca v-ati despartit k tu poate mai vedeai si alti baieti si poate te indragosteai de altcineva) incearca sa vorbesti cu el mai clar sa inteleaga si el despre ce este vorba

0 răspunsuri: